Finalitzen els Sub-8 en el Campionat d’Espanya d’Escacs en Salina

Entre els dies 28 de juny i 2 de juliol s’ha desenvolupat el Campionat d’Espanya sub-8 en la localitat granadina de Salina. Un any més, i ja van tretze els tornejos nacionals que es venen jugant en el fantàstic marc de l’Hotel Salina Suites.

L’expedició valenciana va ser de menys a més, acabant amb bones sensacions i partides notablement més llargues que a l’inici del campionat. Destaca l’actuació de Daniel Domingo, que va acabar en 9a posició, i la de Jaime Martínez, que va aconseguir 6 punts sent el seu primer any en la categoria. La resta de components el van fer fenomenal i van mostrar un alt grau de companyonia: Marcos, Diego, Rolan, Bernat, Liam, Aitor, José Manuel, Alejandro, Nicolau, Pau, Àlex, Mykhailo i Enzo. Lorena Tirzuman (sub 7) va començar amb molta energia el torneig amb 4 punts de 5 i va lluitar fins al final per entrar en el podi femení, però finalment no va haver-hi sort.

La impressió que s’han emportat les famílies ha sigut excel·lent i l’evolució dels esportistes, enorme. Ara toca avaluar si es pot millorar l’estructura que tenim actualment per a formar a les/us esportistes sub 8 i implementar novetats que siguen beneficioses per a elles/us.

Volem també agrair l’esforç, compromís i comportament de totes les mares i pares durant el torneig i l’incansable treball desenvolupat pel delegat i entrenador per la FECV, Sergio Fernández Ayuso.

Tal com va anunciar l’àrea de Tecnificació, a partir d’enguany la dinàmica serà molt diferent. El delegat de la FECV realitzarà també les funcions d’entrenador, ocupant-se de preparar i analitzar les partides amb tots els assistents interessats de la delegació Valenciana, prioritzant l’entrenament d’aquells que tinguen opcions de quedar en la part alta de la classificació a partir de l’equador del torneig aproximadament.

… Resultats Sub-08  |   … Retransmissió de Partides | … Jugadors Sub-08 FECV

En la barra de tornejos de la pàgina principal de la FECV es pot accedir als resultats i les partides de retransmissió de tots els campionats d’Espanya per edats.