Ha mort Ramón Roig Esteve del Club Escacs Burjassot

facv de luto

Ha mort Ramón Roig Esteve el qual va ser  president del C.A. Burjassot durant molts anys, directiu de la federació i impulsor de tornejos molt populars que formen part ja de la memòria dels escacs de la Comunitat Valenciana.

La Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana acompanya en el sentiment als seus familiars i amics i els manem en nom de tota la comunitat jugadora d’escacs nostres més sinceres condolences.

DEP


Nota del C.A. Burjassot:

jugador de ajedrez“Amb profund pesar i infinita tristesa, el Club d’Escacs Burjassot, comunica la defunció de qui va ser durant molt de temps i diferents èpoques, president del nostre club i membre de la Junta Directiva de la Federació Valenciana d’Escacs ( hui Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana), Sr. Ramón Roig Esteve.
Ramón ha sigut sempre molt volgut i respectat per tota la Comunitat dels escacs, que ha vist en ell, la seua noblesa i esportivitat, a més del seu gran talent com a jugador d’escacs.
És una gran pèrdua per al nostre Club i per a tots els escacs valencians, que deixa de comptar entre els seus membres amb un dels seus més fidels seguidors i incansable perseguidor de la bellesa del nostre esport.
Grandíssima persona i sempre preocupat pels companys, ha sigut, sense cap dubte, un referent com a amic i company. El seu record romandrà sempre entre nosaltres.
Descanse en pau Ramón Roig Esteve (1935-2020).”