I Jornades d’Escacs de la Ribera Baixa

Nota de l’Organització

El Club d’Escacs Ribera Baixa va presentar el llibre “La Variant Valenciana de la Defensa Escandinava” dins dels actes que han tingut lloc durant els I Jornades d’*Escacs de la Ribera Baixa.

Les jornades, organitzades pel club amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, han tingut lloc el divendres 28 i dissabte 29 d’abril a Sueca. El programa dels Jornades per al divendres consistia en la realització d’un torneig escolar sub16, on els millors classificats de les categories sub8, sub12 i sub16 tenien l’oportunitat de disputar unes partides simultànies contra el Gran mestre, José Carlos Ibarra.

El dissabte 29 d’abril, els classificats del torneig escolar juntament amb la resta de participants de la jornada, van disputar unes simultànies en la Plaça de l’*Ajuntament de Sueca a càrrec del conegut Gran mestre Ibarra, un dels grans mestres espanyols més mediàtics del món de parla hispànica dels escacs d’elit.

A la vesprada, en el Centre Cultural Bernat i Baldoví, tenia lloc la conferència “De jugador de club a Gran mestre” a càrrec del propi GM Ibarra i com a colofó final, va tindre lloc la presentació del llibre “La Variant Valenciana de la Defensa Escandinava”, escrit pels membres del club EERB, el Mestre FIDE Francisco Rubio i Sergi Núñez de Arenas.