I Torneig d’Escacs On-Line FECV

cartel torneo de ajedrez

 

Convoquem aquesta competició on-line de blitz 3+2 amb sistema Suís de 9 rondes per al pròxim 10 de maig a les 17.00  mitjançant la plataforma  https://www.chess.com/es/

És un torneig per a jugadors amb llicència FECV 2020 i requereix registre previ. Tota la informació sobre el torneig d’escacs i com podem participar en ell està disponible en aquest enllaç: https://www.chess.com/es/news/view/i-torneo-de-ajedrez-on-line-facv  El torneig estarà actiu en la plataforma a partir del 4 de maig, però els registres en el “club FACV de Chess.com” els podem realitzar ja.

Segons anem aprenent i familiaritzant-nos tots amb l’ús de la plataforma anirem convocant nous i diferents esdeveniments. Una vegada completat el registre com a membre del “club FACV Chess.com” aquest ja serveix per a futurs tornejos.

Oferim vídeo guia més a baix.


Nota: si durant el registre no et vas identificar com a jugador de la FECV bé perquè no ho sabies o bé perquè no et va eixir el camp “Notes”  a l’hora d’unir-te, utilitza ara aquest formulari per a manar-nos el teu usuari de Chess.com: