Ibai Garigorta Martínez Campeón de l’II IRT Sub-1800 Ciutat de Mutxamel

Nota de Premsa de l’Organització

De l’11 al 13 d’abril de va disputar la II edició del IRT Sub1800 de Mutxamel, amb un total de 70 inscrits, en la qual es troben diversos jugadors d’altres autonomies.

Les 6 rondes que va durar el torneig, van ser molt emocionants, molts lluitant pels 28 trofeus i rellotges, uns altres per “moure” el ELO i alguns per aconseguir entrar per primera vegada a les llistes FIDE i FEDA.  En total 11 jugadors eixiran ranqueats en la llista de maig de la Federació Internacional d’Escacs.

Tots els participants van ser obsequiats amb una medalla.

Agrair la presència en la clausura del torneig a Juan Pedro Magdaleno (en representació de la FECV), a Antonio Sola (Regidor d’Esports) i a Inmaculada López (Presidenta Club Escacs Mutxamel)

El Campió del IRT va ser: Ibai Garigorta Martínez, del Sestao, seguit de Pedro Gómez López del C.A. Chaturanga i tercer, Miguel Ángel García de l’Enric Valor.

Donar les gràcies a tots els esportistes participants, per vindre a Mutxamel, esperant que el torneig complira les expectatives, us esperem en l’edició del 2024, que esperem siga igual o millor que està.

… Veure Classificació Final