II Open Internacional Club Escacs Calpe

BASES DE COMPETICIÓ

Dia i horario Diumenge 25 de Juny De 10 a 13.30 h.
Organitzador Club Escacs Calpe
Local de joc Centro Excelencia Empresarial Casanova, Partida Casanova,1,M Calp Google Maps
Categoria Individual. 1 torneig amb tots els participants
Sistema de joc Suís a 7 rondes
Ritme de joc 5 minuts + 3 segons d’increment per jugada (Fischer)
Evaluació de ELO NO vàlid per FIDE i FEDA

Enllaç d’inscrits del torneig.

1- Torneig NO vàlid per a ELO FIDE i FEDA. Obert a tots els jugadors/as amb i sense ELO, no hi ha límits d’edats per a participar.

2- Tant les categories de rànquing com les d’edats són tancades als jugadors compresos entre el rang superior i inferior la seua categoria. En cas que un jugador aconseguisca premis en dues categories diferents se li atorgarà el de major quantia econòmica. Si la quantia és la mateixa l’ordre de preferències serà:
1) Comarcal, 2) Tram ELO, 3) Edat, 4) Local, 5) Femení.

3- El temps de demora és de caiguda de bandera des de l’hora fixada com a començament de la ronda 1. Passat aquest temps, aquell jugador que no s’haja presentat davant el tauler perdrà la partida, llevat que l’àrbitre decidisca una altra cosa.
4- Byes: No hi ha

S’abonaran en el compte:
ES16 0081 1208 0700 0170 5479
O el mateix dia a la sala de joc abans de començar.
Concepte: Nom i cognoms del Jugador.

Els GM i MI, MF, socis del C. A. Calp i xiquets sub 16 de la Marina Alta no abonaran la quota d’inscripció, no obstant això, per qüestions d’aforament hauran de confirmar la seua inscripció abans del 24 de Juny de 2023.

5- Sistemes de Desempat: S’aplicaran per ordre prioritari segons la seqüència més a baix detallada
1) Buchholz -1.
2) Buchholz Total.
3) Sonnen
4) Partides guanyades

INSCRIPCIONS

En el correu electrònic: franciscomorato71@gmail.com o per whatsapp: 659826070

Quota General Adults: 10 € i Sub 16: 5€

PREMIS GENERALS

1r Classificat: Trofeu + 250€ 2n Classificat: Trofeu + 175€ 3r Classificat: Trofeu + 125€ 4t Classificat: Trofeu + 75€ 5é Classificat: Trofeu + 60€ 6é Classificat: 50€ 7é Classificat: 40€ 8é Classificat: 40€ 9é Classificat: 25€ 10é Classificat: 25€

PREMIS ADDICIONALS

1r per Trams de ELO FIDE 1r Sub 1800 25€ + Trofeu Categories Subs 1r, 2n i 3r Sub 16 Trofeu 1r, 2n i 3r Sub 12 Categories especials 1r Calp 25€ + Trofeu 2n Calp 10€ + Trofeu 1r Comarcal 25€ + Trofeu 1r Veterà +65 25€ + Trofeu 1a Femenina 25€ + Trofeu

PROTECCIÓ DE DADES I DRETS D’IMATGE

Els participants en el torneig autoritzen la publicació de les seues dades personals en els diferents mitjans de comunicació que l’organització considere necessaris (llistats de resultats, classificacions, partides, vídeos, etc.) així com la cessió de les dades estrictament necessàries a la FACV, FEDA i FIDE.

ALTRES ASPECTES
a. La incompareixença no justificada suposarà la retirada, excepte excepció, a criteri de l’àrbitre.

b. Es constituirà Comité de Competició del Torneig.

c. Tot el no especificat en aquestes bases es regirà pel Reglament de Competicions de la FACV, FEDA i FIDE o serà resolt per l’organització.

d. A la sala de joc no estarà permés consumir aliments ni tindre begudes que no disposen de tap per a evitar vessaments.

e. Els trofeus s’entregaran a la finalització de l’última ronda. L’organització pot determinar la pèrdua dels drets de premis i trofeus davant l’absència injustificada en la clausura o l’incorrecte emplenament dels justificants de pagament.

f. A la sala de joc està prohibit el mòbil i altres dispositius electrònics. Excepcionalment, l’àrbitre podrà autoritzar un jugador deixar el mòbil completament desconnectat en una bossa o motxilla a la qual ja no es vaja a accedir ni manipular durant la partida. Un mòbil que emeta un so, xiulet, alarma, s’use o simplement estiga encés implicarà la pèrdua de la partida. Finalitzada la partida no es permet fer ús dels mòbils a la sala de joc. Incomplir aquesta regla suposa expulsió de la sala de joc. L’equip arbitral no es farà càrrec de guardar mòbils. Altres dispositius electrònics (tauletes, ordinadors, rellotges intel·ligents, etc.) es regeixen per les mateixes regles.