II Torneig d’escacs On-line FECV

cartel torneo ajedrez con piezas y tablero

Convoquem la segona edició d’aquesta competició on-line de blitz 3+2 amb sistema Suís de 9 rondes per al pròxim 17 de maig a les 17.00 h mitjançant la plataforma  https://www.chess.com/es/

És un torneig per a jugadors amb llicència FECV 2020 i requereix registre previ per a aquells que encara no ho van fer. Els jugadors ja registrats en anteriors tornejos On-line en el club FECV de Chess.com no han de repetir el registre, simplement unir-se al torneig durant l’hora anterior al seu inici. El registre de nous usuaris té de termini fins al 17 de maig a les 12:00h.

Novetat: els jugadors hauran d’haver disputat un mínim de 20 partides per a participar en aquests esdeveniments i aquest requisit s’ha activat en l’accés al torneig amb la finalitat de no distorsionar els aparellaments d’un Suís per falta d’avaluació ELO real en la plataforma.

Enllaç per a unir-se al torneig 1 hora abans: https://www.chess.com/live#t=1223903

Tota la informació sobre el torneig d’escacs i com podem participar en ell està disponible en aquest enllaç: https://www.chess.com/es/news/view/i-torneo-de-ajedrez-on-line-facv.

Oferim vídeo guia sobre com unir-se més a baix,


Nota 1: Si ja vas jugar l’anterior torneig no és necessari emplenar aquest formulari.

Nota 2: Si et registres ara per primera vegada i durant el procés d’unir-te al club *FACV dins de chess.com  no vas aportar les teues dades de *identifiación com a jugador de la *FACV en el camp “Notes”, utilitza ara aquest formulari per a manar-nos el teu usuari de Chess.com: