Inscripció Jocs Esportius d’Escacs 2022 i sol·licitud de Seu de Zonals

Termini i lloc.

 

torneos ajedrez escolar JocsFins el 30 de desembre està oberta la inscripció als XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat d’Escacs.

En aquesta edició podran inscriure’s participants en edat escolar –concretament, nascuts i nascudes entre 2006 i 2011–, a través de centres educatius, clubs o qualsevol entitat pública o privada degudament legalitzada.

El període d’inscripció estarà obert fins al 30 de desembre a les 20 hores. Per a poder participar, l’entitat interessada haurà de formalitzar la inscripció a través de l’aplicació en línia de la Generalitat Valenciana denominada “JOCSE”, https://appweb1.edu.gva.es/jocse/login.zul

D’altra banda, serà requisit imprescindible perquè siga validada la inscripció que cada equip compte amb un entrenador o entrenadora amb titulació esportiva oficial.

L’inici de les competicions està previst per al dia 29 de gener, encara que es notificarà oportuna-ment a les i els participants de l’inici de la competició i les diferents seus de joc.

Donada la situació sanitària es mantenen les mateixes característiques de desenvolupament de la competició per a la temporada 2022 que l’any anterior referit a aforament de local, mesures higièniques, assistència de delegats,…

Les Bases Generals es poden consultar en http://esport.gva.es/jocsweb/jocse.html#inicia

 

Sol·licitud de seu.

 

La idea és tornar a comptar amb quantes més seus millor i convocar així un menor nombre de jugadors per cadascuna d’elles per a realitzar l’activitat amb la major seguretat possible. La FECV contactarà amb tots aquells clubs que van ser sedes anys anteriors i està oberta a noves seus i propostes que es vulguen presentar. El termini de sol·licitud de seus és també fins al 30 de desembre.

 

 


Veure altres notícies dels Jocs