IX IRT Sub1800 Les coves de Paterna

BASES DEL TORNEIG SUB1800

Reglament del torneig sub1800:
1. El torneig es disputarà a un total de 6 rondes sistemàticament suís i serà vàlid per a Elo FIDE.
2. Les partides seran a un ritme de 30 minuts + 30 segons per jugada.
3. El local de joc serà el Centre Cívic de Terramelar, C/ Alginet, 10 – 46989 Paterna.
4. Es tancaran les inscripcions quan s’òmpliga l’aforament del local de joc.
5. Poden jugar jugadors amb un Elo FIDE inferior a 1800 punts, o sense Elo.
Descansos:
Es concedixen 2 byes (descansos de mig punt) optatius per jugador, excepte per a l’última ronda. Per a byes en primera ronda es podran demanar exclusivament per e-mail club@edapa.es fins al dia 7 de juny. Per a assegurar-nos el control dels byes només es consideraran assignats si el sol·licitant rep resposta confirmant el bye. Una vegada començat el torneig, no s’admeten byes per e-mail. S’han de comunicar a l’àrbitre en la mateixa sala de joc. Assegure’s que l’àrbitre anota la sol·licitud en la fulla de byes.

Horari de joc:
1a ronda: dissabte 8 de juny 10:00h. 4a ronda: dissabte 8 de juny 18:00h.
2a ronda: dissabte 8 de juny 12:00h. 5a ronda: diumenge 9 de juny 10:00h.
3a ronda: dissabte 8 de juny 16:00h. 6a ronda: diumenge 9 de juny 12:00h.
Com participar:
1. Per a participar caldrà realitzar una aportació de 25 euros al Club escacs EDAPA . Descompte de 5€ per als qui ja hagen jugat alguna edició anterior del torneig. Descompte de 5€ addicionals per a sòcies/us de el Club d’escacs Edapa.
2. Per a quedar degudament inscrit haurà d’enviar un email a club@edapa.es o whatsapp al 605049814, amb nom, dos cognoms, data naixement, club i un telèfon de contacte. La inscripció s’abona a la sala de joc abans de les 9:45h, aquells jugadors que no abonen la inscripció, no seran aparellats.
Desempats:
1r Bucholtz FIDE menys pitjor, 2n Bucholtz FIDE total, 3r Sonnen.
Retards:
S’establix un temps per a assistir a la partida de 15 minuts en cada ronda.
Premis:
Classificació general: campió , subcampió i tercer classificat → Trofeu i invitació a tres classes d’escacs gratuïtes impartides pel GM Alexis Cabrera.
Classificació per edats: millor sub8, millor sub10, millor sub12, millor sub18, millor veterà à Trofeu i invitació a tres classes d’escacs gratuïtes impartides pel GM Alexis Cabrera
Classificació local: millor local sub8, millor local sub10, millor local sub12, millor local sub18, millor local sènior , millor local veterà → Trofeu i invitació a tres classes d’escacs gratuïtes impartides pel GM Alexis Cabrera.
Classificació femenina: millor jugadora sub12, millor jugadora sub18, millor jugadora sènior → Trofeu i invitació a tres classes d’escacs gratuïtes impartides pel GM Alexis Cabrera.

NORMATIVA PER ALS DOS TORNEJOS
Les decisions arbitrals seran inapel·lables.

Referent als dispositius electrònics, portar-los damunt serà pèrdua immediata de la partida, es recomana deixar-los en una bossa, bossa, motxilla , etc. al costat del jugador, sempre que no sone, on estiga guardat. No podrà emportar-se a cap lloc durant la partida.
La participació en el campionat suposa l’acceptació de la totalitat de les bases.