Jaime Lloret vencedor dels Jocs Taronja

Ahir diumenge van finalitzar els Jocs Taronja amb la disciplina d’escacs, el torneig es va disputar a la sala d’escacs “València origen 1475” situada en el Centre Esportiu i Cultural La Petxina, es va comptar amb una gran participació. El torneig es va dividir en dos grups, federats i no federats, en el primer grup, el triomf va ser per al jugador de la Vila, Jaime Lloret, sent segon amb els mateixos punts Alejandro Yuste, complete el podi, Víctor Penadés.

En el grup B, Víctor Gray campió, segon lloc per a Jan Martínez i tercer lloc per a Claudia Lloret.

Els millors SUB-1400 van ser, Khalil Beuslimane, Andrey Antoshin i Ángel del Camp.

Es van disputar sis rondes a 5+3 sent vàlid el torneig per a ELO Internacional FIDE. Molta igualtat en els taulers, no exempta de qualitat (10 jugadors per damunt dels 1800 punts ELO) on els/as participants van completar un gran esdeveniment en el matí més inclusiu i reivindicativa dels escacs valencians.

La direcció tècnica del torneig va ser a càrrec del C.D. Basilio.

Aquest esdeveniment esportiu Internacional està organitzat per Samarucs València LGTB+ Club Esportiu, des de 2004, amb l’objectiu de promoure la visibilitat i reivindicacions LGTBI+, lluitar contra la LGTBIFOBIA en l’esport i promoure la normalització de la diversitat d’opcions i identitat sexual i rebuig a qualsevol discriminació.

En aquesta edició han estat representades 16 disciplines esportives.

.. Veure Classificació Final