Jaime Valmaña Cantó Campió Autonòmic d’Escacs 2022

podio del campeonato de ajedrez

 

El Mestre Internacional Jaime Valmaña Cantó, del Club d’Escacs Montolivet, s’ha proclamat Campió Autonòmic d’Escacs de la Comunitat Valenciana en la final disputada a Alcalá de Xiver-Alcossebre, iniciada el diumenge 12 de juny i conclosa dijous passat 16. El jugador valencià reconquesta un títol que ja havia aconseguit anys anteriors i el ceptre dels quals va cedir en el 2021 al joveníssim jugador Marc Carbonell Sancho, el qual ha participat en la competició com a defensor del títol.

Jaime ha aconseguit 6 dels 7 punts disputats,  cedint dues taules en un torneig molt competitiu on els participants van lluitar per la victòria en llargues i emocionants partides. Li van acompanyar en el podi el Mestre Internacional Pablo Cruz Lledó, del Club Escacs Silla 60 Aniversari, i el jugador més jove d’aquesta final, el Mestre FIDE Diego Macías Pino, del Club Escacs Paterna, el qual aconsegueix un meritori tercer lloc en aquesta la seua primera participació en la gran final Autonòmica.

La cerimònia de clausura va estar presidida pel regidor d’esports Jordi Bastiste, que junt Luis Barona com a representant de la FACV i els representants del club d’escacs locals Juan Sala i Pedro Banyeres, van entregar els trofeus als primers classificats.

i64  Veure resultats

 

 

 

 


FEDA

Noticies anteriors