Joaquín Ballester i Ramón Oltra campions dels Autonòmics Veterans.

Del 21 al 22 de juny, en Alcossebre, organitzat per la FECV i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcalá-Alcossebre es van disputar els campionats autonòmics veterans, en les seues dos categories +50 i +65. Els campionats han decidit els qui seran els nostres representants en el Campionat d’Espanya Veterà.

En la categoria de més de 50 anys, el campió va ser Joaquín Ballester Sanz de l’Andreu Paterna, seguit d’Antonio Cantero Navarro del C.A. Capablanca i el Mestre FIDE Javier Buenafé Moya del C.E. Gambito-Benimaclet.

En la categoria +65, el campió va ser el Mestre Internacional Ramón Oltra Caurín del C.E. Castillo de Marines, seguit de José María Celaya Tapís del C.A. Capablanca i Rafael González Custodio del C.A. Aspe.

Els campions van rebre un trofeu i un  llibre de La Variant Valenciana de la Defensa Escandinava 

La cerimònia de clausura va estar presidida per Francisco Juan, alcalde de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, pel regidor d’esports, José Miguel Martorell, i Juanvi Sala, president del club amfitrió. En representació de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, el seu president, Emilio González Gómez.

Resultats del campionat autonòmic | +50 | +65 |

Àlbum de fotos del lliurament de trofeus