Jornada presencial de Tecnificació i pretecnificació el 17 i 18 de juny a Vila-real

Queda convocada la 3ª concentració presencial del programa de Tec & Pretec d’aquest curs, tindrà lloc al llarg del cap de setmana del 17 i 18 de juny en el Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real (Camí Betxí Travessia, 65, 12540 Vila-real, Castelló).

Els grups de TEC I i II tindran sessions d’entrenament al llarg del dissabte i diumenge i els entrenadors Alexis Cabrera i Jaime Valmaña s’intercanviaran els grups al migdia per a aconseguir major varietat i que els esportistes tinguen un punt de vista diferent.

Aquests esportistes tindran totes les despeses d’allotjament i manutenció coberts durant la concentració i s’allotjaran en habitacions dobles o individuals en la residència del propi Centre de Tecnificació al costat dels entrenadors.

Resulta molt important que porten llençols, coixí i tovallola a part d’altres estris que consideren necessaris per al cap de setmana.

Els esportistes dels grups de Pretecnificació queden convocats el diumenge 18 a les 9.45 en les instal·lacions del Centre de Tecnificació i les seues sessions d’entrenament es desenvoluparan al llarg del diumenge segons l’estructura de concentracions anteriors i que adjuntem a continuació.

Jaime Valmaña atendrà qualsevol dubte de 13.00 a 14.00 en alguna sala de la planta baixa del centre, a més d’explicar qüestions referents als Campionats d’Espanya i al programa del curs que ve a partir de setembre.