José Manuel Díaz Velandia guanyador del Torneig Vila de Calp

Nota de l’organització.

Aquest matí s’ha jugat el catorzé torneig d’escacs Vila de Calp al Campus d’Excel·lència Empresarial Casa Nova de Calp.

Aquest torneig s’ha fet possible gràcies a la col·laboració tant de l’Ajuntament de la localitat, Club Escacs Calp, Aigües de Calp, Rotary Ifach Club i especialment gràcies al grup de persones que han treballat i dedicat molt de temps perquè tot isquera hui de luxe.

Hui hem tingut un dia amb clima esplèndid, molta participació i molt bon ambient. Les tres sales de joc eren àmplies, amb aire condicionat, bon material de joc, l’esportivitat de tots ha sigut excepcional, la gent ho ha passat genial, hi havia coques i aigua fresca per a tots i esperem que l’any pròxim repetiu!!!

En el torneig hi havia diversos candidats a la victòria final ja que els dotze titulats entre Mestres Internacionals, Mestres FIDE i Candidats a Maestro no ho anaven a posar fàcil per a emportar-se els més de 1000€ en premis que estaven en joc. S’han jugat 7 rondes a 5 minuts + 3 segons d’increment per jugada.

S’ha imposat el Mestre FIDE Jose Manuel Díaz Velandia del Gambito Benimaclet amb 6 punts de 7 possibles, seguit del Mestre Internacional Slobodan Kovacevic del Benimodo amb 6 punts de 7 possibles i en tercer lloc el Mestre Internacional Eric Sos de l’Andreu Paterna també amb 6 punts. Bon torneig on han brillat jugadors de la comarca com Luis Vallalta, Miguel A. García Yepes, Antonio Cabrera, Jaume Pastor, Àngel Pérez i molts més.

Aquest torneig l’han disputat 92 jugadors de 16 nacionalitats diferents.

Destacar la gran participació de niñ@s en el torneig, és meritori que 42 xiquets prenguen part en un esdeveniment d’aquest tipus, es nota la gran faena de els

clubs potenciant la pedrera. Gran mèrit dels pares per portar als seus fills des de molts llocs de la Comunitat Valenciana he fins i tot des de Múrcia per a disputar el torneig.

Rodrigue Algaze, Jeroni Mulet, Álvaro Quiles, Fabián Poquet i Martín Illescas són alguns dels joves que han destacat per la seua gran projecció, encara que hi ha molts més joves que estan treballant molt bé i que segur seguiran la senda de l’èxit pel seu esforç i il·lusió i els animem a tots perquè seguisquen en el bon camí.

Gràcies a tots i us esperem l’any vinent. Una salutació a Tod@s des del Club Escacs Calp

… Veure la classificació