La GVA informa sobre la llista parcial d’esportistes d’elit d’enguany

Estimats amics, compartim hui la informació remesa per Generalitat Valenciana referent a les llistes d’esportistes d’elit 2021.

Logo Generalitat Valenciana

“Com en anys anteriors i atès que pròximament des d’aquesta Conselleria s’obriran els terminis de presentació de sol·licituds d’admissió en centres escolars sostinguts amb fons públics i, d’igual forma, en les universitats de la Comunitat Valenciana, està prevista la publicació d’una Llista parcial d’esportistes d’elit, de forma que els esportistes que hagen obtingut resultats esportius durant l’any 2021, puguen acreditar la seua condició d’esportistes d’elit i optar als beneficis d’accés als esmentats centres.

Estos esportistes hauran de sol·licitar la seua inclusió en la Llista preferentment mitjançant procediment telemàtic. Teniu tota la informació en l’enllaç.

El termini de presentació de sol·licituds i documentació requerida finalitzarà el pròxim 10 de maig de 2021, aconsellant no esgotar aquest termini. Perquè es puguen incloure les sol·licituds hauran d’adjuntar la documentació requerida per a cada cas i els resultats hauran de ser validats per la persona que des de la federació s’haja designat com a responsable en el programa informàtic d’esport d’elit.

Esta Llista parcial està especialment concebuda per aquells esportistes que vagen a accedir a centres escolars i universitats de la Comunitat Valenciana. En tot cas, i per a aquells esportistes que no necessiten acreditar la seua condició d’esportista d’elit en un centre docent amb caràcter immediat, el termini general de presentació de sol·licituds finalitzarà, com sempre, el 30 de desembre.

La Direcció General d’Esport i les federacions esportives de la Comunitat Valenciana, tenim la responsabilitat de promoure l’accés a la condició d’esportistes d’elit de tots els esportistes que complisquen amb els requisits exigits. Et pregue, per tant, que faces extensible esta informació als esportistes, directament o a través de clubs i entrenadors que hagen obtingut ja resultats suficients enguany i puguen estar interessats.

Per una major informació i descàrrega de les sol·licituds, podeu consultar la nostra web: www.ceice.gva.es/web/deporte, enllaç esport d’elit. Per a qualsevol dubte es pot telefonar al 961970510.”


 

Noticias anteriores