La FECV inicia el projecte d’Integració

La FECV, dins del programa “Escacs Integradors en Centres Ocupacionals” i amb el suport de la Direcció General de l’Esport de la Generalitat Valenciana, dins de les subvencions destinades a la integració de col·lectius de la diversitat a través de l’esport, està portant els escacs a este col·lectiu. Este emocionant projecte té com a objectiu promoure els escacs com una eina educativa i d’integració social.

El projecte busca fomentar el desenvolupament cognitiu, social i emocional dels participants a través de l’ensenyament i la pràctica dels escacs, introduint-los en el món dels escacs i els seus beneficis.

Entre altres objectius, el projecte perseguix:

El Desenvolupament Cognitiu: Utilitzar els escacs com a eina educativa per a millorar les habilitats cognitives, com la concentració, la memòria i la presa de decisions.

La Integració Social: Fomentar la integració social a través d’activitats ajedrecístiques que promoguen el treball en equip i la interacció entre els participants.

El Benestar Emocional: Proporcionar un entorn positiu on els estudiants puguen gaudir dels escacs i experimentar els beneficis emocionals associats amb la pràctica d’este esport.


alumnos del taller