La FECV Inicia Formació Permanent al Professorat en Col·laboració amb el CEFIRE

La Federació afronta un nou repte i inicia una col·laboració estratègica amb el Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius de la Comunitat Valenciana (CEFIRE) per a brindar formació contínua al professorat durant 2024.

En este esforç conjunt, els tècnics de la FECV lideraran la iniciativa amb la implementació de dos cursos de formació que abordaran temàtiques clau per al desenvolupament professional dels educadors. Estos cursos estan dissenyats per a enfortir les habilitats pedagògiques, fomentar l’actualització de coneixements i promoure les millors pràctiques educatives en l’entorn actual.

La marxa, que ja va començar a la fi de 2023 en diversos centres de la nostra comunitat impartint cursos a professorat del propi centre, contínua amb els cursos oferits pel CEFIRE:

“Utilització de les eines digitals per a la introducció dels escacs en els centres educatius” i “Xecball, els Escacs motriu en l’Educació Física”

El primer d’ells va esgotar les seues places a les poques hores de la publicació per part del CEFIRE i es desenvoluparà del 26 de febrer al 27 de març. Per part seua, el segon es publicarà el pròxim 15 de febrer i es desenvoluparà en Torrent del 15 d’abril al 15 de maig.

Esta col·laboració marca una fita significativa en els nostres esforços per enfortir la qualitat de l’educació ajedrecística en la nostra comunitat, comprometent-nos a proporcionar oportunitats de formació contínua que empoderen als nostres educadors per a enfrontar els desafiaments canviants de l’àmbit educatiu

Les inscripcions es poden realitzar en el Servici de Formació del Professorat de la web del CEFIRE, són gratuïts i exclusivament per a personal docent de la Generalitat Valenciana.

Més informació…