La FECV s’afilia a Chess.com: la plataforma més gran d’escacs a nivell mundial

Durant les últimes setmanes s’han produït una sèrie de converses entre Judit Sztaray, Directora de Relacions Públiques d’Organitzacions de Chess.com i la nostra Responsable de Mitjans de comunicació, Adriana Palao, per a tractar qüestions relatives al desenvolupament dels escacs en la nostra federació.

Amb molta alegria, us informem que Adriana ha aconseguit que, oficialment, la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana siga una organització federativa afiliada a la companyia chess.com. A continuació, Adriana ens explica tot sobre esta gran notícia.

Les converses es van produir perquè el “Desafiament a la cega” va cridar l’atenció d’un membre de chess.com, qui em va posar en contacte amb Judit. Ella, a més de felicitar i ressaltar molt la idea de l’esdeveniment, ens va dir que el mateix encaixaria perfectament en el moviment “Chess is for everyone” o “Escacs per a tots” que és una de les tantes iniciatives de chess.com en so de la inclusió dins del nostre esport. Després de parlar, sense negociacions, només sumant idees, i tot en benefici dels escacs, s’ha acordat que chess.com farà la seua primera aparició com a afiliat de la FECV en el nostre “Desafiament a la Cega”, així mateix la companyia que forma part de la mateixa família, chessable, s’unirà al suport dels premis del nostre esdeveniment. Per a això, entre altres sorpreses que comentarem en el futur pròxim, la bossa preexistent de premis del “Desafiament a la Cega” s’han inclòs els següents:

1r lloc: 6 mesos de filiació premium en chesscom + 75€ per a usar en chessable

2n lloc: 3 mesos de filiació premium en chesscom + 50€ per a usar en chessable

Del 3r al 5é lloc: 1 de filiació premium en chesscom + 25€ per a usar en chessable

A poc a poc continuarem treballant de mà de Judit, i altres membres de l’equip chess.com perquè esta aliança es reforce i puguem continuar beneficiant als escacs valencians, de moment puc comentar que, el següent passe a seguir, és crear una plataforma oficial dins de la pàgina de chess.com, per al desenvolupament de diverses activitats relacionades al programa “Impulsant la Dama”.

Adriana Palao

Responsable de Mitjans de comunicació

Després de les declaracions d’Adriana, aprofitem per a anunciar que ella, també, serà la comentarista oficial del “Desafiament a la Cega”, per la qual cosa convidem a tots els participants a participar de les retransmissions conforme acaben les seues partides.

Esperem que este anunci servisca de motivació per als quals encara estan dubtant sobre la seua participació en el Desafiament, i no està de més recordar a tots que les inscripcions són totalment gratuïtes, però també limitades. L’actualització dels premis es realitzarà en els pròxims dies en les bases oficials de la competició.

Tota la informació de l’esdeveniment “Desafiament a la Cega