L’esport i la dona es donen la mà en una exposició

Viviana Galván jugadora ajedrez

 

Nota de premsa CONFEDECOM:

“L’esport i la dona es donen la mà en una exposició en el Centre del Carme Cultura Contemporània

La mostra, organitzada per l’Associació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana i la Generalitat, es podrà visitar fins al 12 de març.

València, 6 de març 2020.- Ja està oberta al públic l’exposició “La dona en l’esport federat de la Comunitat Valenciana” en el Centre del Carme Cultura Contemporània per a visibilitzar el paper protagonista de la dona en l’esport autonòmic.

Un total de 44 fotografies de les esportistes més destacades de les diferents federacions que integren l’Associació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana (Confedecom) componen l’exposició fotogràfica.

Amb motiu de la celebració el passat 8 de març del Dia Internacional de la Dona, tant Confedecom com Generalitat Valenciana pretenen que aquestes dones representen l’esforç, l’amor i la passió per l’esport.

Aquesta exposició pretén ser l’altaveu de l’esport de totes i tots. No importa la disciplina ni l’impacte mediàtic de la dona. La importància radia en el fet de la pràctica esportiva.

Gimnàstica, esgrima, futbol, tennis de taula, escacs, bàsquet, judo… 44 dones diferents representades en d’altres fotografies que capten els valors intrínsecs de l’esport.

La mostra “La dona en l’esport federat de la Comunitat Valenciana” es podrà visitar gratuïtament fins al 12 de març a la sala Zero del Centre del Carme Cultura Contemporània.”