Llançament de la revista oficial de la FECV “El bressol dels escacs”

Des de la Federació hem pres la iniciativa de llançar El bressol dels escacs, la revista oficial de la Federació Valenciana d’Escacs, que serà gratuïta en la seua versió digital per a totes les persones federades. També enviarem un exemplar gratuït en paper a tots els clubs.

I, per a totes les persones que desitgen llegir-la en paper, hem preparat l’opció de subscripció.

En la revista volem que estiga tot inclòs: clubs, províncies, seus…

En el primer número, ens agradaria que aparegueren tots els clubs, totes les seus i totes les categories representades en les diferents seccions de la revista (de les 32 pàgines interiors, la major part de la revista recaurà en la competició per equips).

Perquè estiga tot inclòs, necessitem que ens envieu:

1) Imatges del per equips, siga com siga la trobada, a la major solució disponible.

2) Retallades de posicions o rematades interessants. Perquè després puguem classificar-les i incloure-les bé en les cròniques, bé en la secció de problemes.

Com necessitem que ens envieu la informació:

Fotografies: de gran resolució 4 o 5 mega,   millor no recopilades del Whatsapp, perquè rebaixa la qualitat moltíssim i podrien no ser aptes per a la seua impressió o per a la versió digital. Soltes o en una carpeta. Si pot ser numerades. Poden enviar-se per Wetransfer.

Textos: Word (Textedit, Pages o similar) + PDF (important, per si hi haguera incompatibilitats amb els sistemes operatius o les seues versions).

Partides o posicions: Word + PDF + base de dades en qualsevol format (fins i tot enllaç a estudi en Lichess).

Per favor, envieu-ho tot al correu que hem habilitat per a això: revista@facv.org

Moltes gràcies per endavant i que gaudiu d’aquests dies de festa.