Marta García Martín i José Díaz Velandia conquisten de nou el Torneig per la Igualtat

Marta García y José Díaz con Luis Barona

 

L’equip format per la Mestra Internacional de la FIDE Marta García Martín i el Mestre FIDE José Díaz Velandia s’ha imposat amb autoritat en una competició molt disputada. Marta i José revaliden el títol que ja van aconseguir en l’edició del 2021, Marta milita en les files del Club Escacs Xeraco i José en les del Club Escacs Gambito Benimaclet.

El segon lloc del podi del torneig el van ocupar la parella formada per la Mestra FIDE Krasteva Beloslava i el Gran Mestre Marian Petrov, tots dos del Club Escacs Silla 60 Aniversari.

En tercera posició va finalitzar l’equip format pel Mestre FIDE Ramón Ibáñez, del Club Escacs Gambito Benimaclet i la Mestra FIDE Femenina Anabel Guadamuro, del Club Escacs Monteolivete.

El trofeu al millor equip Sub-18 va ser per a l’equip format per Silvia Doñate, del Club Escacs Cercle Mercantil de Castelló, i el Mestre FIDE Andrés Luque, del Club Escacs Alaquàs. El millor equip Sub-12 estava format per Carles Mellado, del Club Escacs Alzira i Leyre Rodán del Club Escacs Camp de Morvedre.

En l’esdeveniment van participar un total de 28 equips i la classificació final es pot consultar en aquest enllaç .

 


Veure en SuperDeporte

FEDA

Noticies anteriors