Més canals de comunicació FECV (WhatsApp i Twitter)

Des de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana volem presentar-te la inclusió d’una nova àrea de treball que estarà destinada a la publicitat dels escacs en la nostra comunitat i a millorar la nostra presència en les diverses xarxes socials que, hui, governen el món digital. Aquesta nova àrea, “Màrqueting i Mitjans Digitals”, serà portada per la jugadora d’escacs i llicenciada en Comunicació Audiovisual, Adriana Palao.

Per a això, hem introduït dos nous canals de comunicació: un grup de difusió de WhatsApp al qual pots unir-te ací [Formulari d’Inscripció al grup] i un compte de Twitter. En el  grup de WhatsApp, busquem atendre peticions que hem rebut de diferents clubs i particulars, de buscar un canal més directe on es compartisca informació relativa a circulars, reglaments, etc.

Per part seua, volem recordar-te la nostra presència en Facebook, Instagram i YouTube, i convidar-te a seguir-nos en aqueixes xarxes ja que podràs assabentar-te a través d’elles, a més de la nostra web, de les últimes novetats dels escacs en la nostra comunitat.