Miguel Jordán Martínez guanyador del Memorial Asunción Enrique

En la plaça de la Mercè, enfront de la Casa de la Cultura, s’ha disputat el dissabte 9 de setembre la desena edició del Memorial Asunción Enrique d’Escacs, amb més de 500€ en premis, dins de les festes de la Misericòrdia de Borriana amb la participació de 70 jugadors provinents de tota la Comunitat.

La victòria en la màxima categoria va ser per al jugador del Cercle Mercantil de Castelló Miguel Jordán, el segon lloc va ser per al M.F. cubà Dexter Docampo que juga en el Club d’Escacs Meliana i el tercer lloc per a José Miguel Pérez del Cercle Mercantil de Castelló.

En la categoria sub 2100 la victòria va ser per al jugador de Borriana Sergio Molina. En la categoria sub 1900 va guanyar Sergio Gimeno del Club Escacs Vila-real.

En la categoria sub 1700 va guanyar Mario Grigore del Cercle Mercantil de Castelló.

En la categoria local, el campió va ser Pablo Aymerich, segon Sergio Molina i tercer Víctor Salvador. Per a acabar amb els premiats, el campió sub 12 absolut va ser Julen Boluda de Edapa seguit de Leyre Roldán del Camp de Morvedre i de Pablo Jorges de Borriana, i el campió sub 12 local Pablo Jorges, seguit de Marc Piquer i Ferrán Mingarro.

La Regidora de Festes Paloma Boix, el Regidor d’Esports Francisco Jesús Capdevila, la Reina Fallera de Borriana María Olivas, la Reina Fallera Infantil de Borriana Silvia Navarro, José Miguel Pérez com a secretari de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, María Dolores Miralles filla d’Asunción Enrique i Pablo Aymerich Rosell com a organitzador del torneig van ser els encarregats del lliurament de premis.

Veure classificació