Nahún Gavarrete vencedor de l’II Torneig d’Escacs Costa de Azahar

Nahun Gavarrete vencedor torneo de ajedrez

 

Diumenge passat 12 de juny es va celebrar la segona edició del Open d’Escacs Costa de Azahar en la població castellonenca d’Alcalá de Xivert – Alcosebre.

En el torneig van participar 60 jugadors i jugadores de totes les edats, molts eren titulats per la Federació Internacional d’Escacs i estava organitzat per la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb el Club d’Escacs Alcalá de Xivert – Alcosebre i l’Ajuntament del municipi, així com amb el suport de la Diputació de Castelló. La competició es va disputar a ritme llampec 3+2, en la qual cada jugador disposa per a completar la partida de tres minuts més dos segons que acumula després de cada jugada. Es van jugar un total de 8 rondes.

El campió del Open és el Mestre FIDE Nahún Gavarrete, del Club Escacs Gambito-Benimaclet, el qual només va cedir unes taules i va sumar un total de 7,5 punts sobre els 8 disputats. El segon lloc del podi és per al Mestre Internacional Pablo Cruz, del Club Escacs Silla 60 Aniversari i el tercer classificat és el Mestre Internacional Slobodan Kovacevic, del Club Escacs Benimodo. Els millors jugadors locals són Carlos Ortí i Alberto Gutiérrez, tots dos amb 4 punts en la classificació final.

En la clausura van ser presents Pedro Banyeres  i Juan Vicente Sala  en representació del club local, l’alcalde del municipi Francisco Juan i els edils María Agut, Juan Carlos Barceló, Jordi Batiste i el director de l’esportiu de la Federació Luis Barona.

i64 … Veure la classificació

 

 

 


FEDA

Noticies anteriors