Nota Aclaridora Sobre la Regla de les 6 Rondes

Rebudes consultes sobre un article del RGC de la competició Interclubs publiquem la interpretació que s’aplica a este.

Article 51.3 .- Els jugadors titulars en un equip que s’alineen en la suma de tots els equips de rang superior a la seua, segons l’orde de forces, un total de 6 jornades no podran ser alineats a partir d’eixe moment en el de rang inferior del qual procedien. Cas d’alinear algun jugador que incomplira esta norma s’entendrà alineació indeguda (Art.56).

Interpretació:

Un jugador que originalment és titular d’un equip de rang inferior queda adscrit com a titular a l’equip en el qual ja haja participat en 6 ocasions.

En el cas que jugue 6 rondes repartides en diversos equips superiors quedarà adscrit com a titular de l’equip immediatament superior al seu inicial (si era jugador titular de l’E passarà a ser-ho del D) i en este cas este jugador continuarà complint este article durant la resta de la competició tenint com a referència el seu nou equip D, és a dir, si segons avancen les rondes aconseguix les 6 partides jugades en un altre equip superior o acumula 6 partides entre equips superiors al D, deixarà de ser titular del D i ho serà de l’equip on haja ja acumulat 6 partides o, si és el cas, serà titular del C en el moment que acumule les 6 partides repartides entre els equips B i C, seguint en este exemple que s’exposa.

OF 17 Originari C Juga 6 rondes en el B.                             Queda Adscrit al B

OF 17 Originari C Juga 5 rondes en A i 1 en B                   Queda Adscrit al B

OF 17 Originari C Juga 6 rondes en A                                   Queda Adscrit a l’A

Aclarim a més que a causa de la suspensió de la jornada 7 i la reestructuració del calendari esta interpretació serà tinguda en compte cronològicament pel que la ronda que es disputa oficialment el dia 10 de març serà tinguda en compte amb anterioritat a la qual es disputa el dia 23.

Termini d’apel·lació de la jornada del 10 de març.

Pel fet que la comunicació oficial de resultats d’eixa ronda és el dia 22 de març, els terminis per a realitzar reclamacions per alineacions indegudes, així com les resolucions arbitrals per orde canviat i tots els altres establits en el RGC començaran el divendres 22 de març a les 17.00 hores.