Notes sobre la reunió amb capitans d’equips

clubes ajedrez comunidad valenciana torneo

Publiquem un resum dels punts més rellevants tractats en la reunió d’ahir.

 1. És obligatori que cada club tinga l’Ordre de forces imprés.
 2. L’Equip Local ha d’enviar foto en el seu grup de WhatsApp de l’acta abans d’iniciar la trobada (a les 17 h) i  una altra quan finalitza la trobada. Recordem que ja no es pugen resultats a través de l’aplicació i que el grup de WhatsApp ha d’usar-se només a aqueix efecte, la resta de temes es tractaran en privat amb l’Àrbitre.
 3. Les reclamacions per problemes durant les partides, alineacions indegudes, etc.,  es realitzen directament a l’àrbitre, el qual sempre emetrà una resolució sobre aquest tema.
 4.  El còmput del ELO serà en informes mensuals.

 

Respecte al nou format en Promoció:

 1. Les partides es juguen a un Ritme de Joc de 30 min + 30 seg per jugada.
 2. Quan finalitza una trobada es disputarà una segona trobada amb colors canviats.
 3. Es poden emprar jugadors diferents en la segona trobada.
 4. És obligatori apuntar les partides.
 5. Pel ritme de joc i l’avaluació ELO només poden participar jugadors Sub 1800.

Respecte a les mesures Covid:

 1. Seguim amb les establides la temporada anterior llevat que ara es pot entrar una bossa o motxilla a la sala i que la temperatura es pot prendre a l’entrada o quan estan ja tots asseguts abans de començar les partides.
 2. Sanitat ha aclarit que per a accedir a la sala on es juga als escacs no és exigible el passaport Covid. L’esport federat té les seues resolucions específiques i el nostre protocol actual les compleix.
 3. Les màscares FFP2 ha de portar-les cada participant, és la seua responsabilitat. És molt aconsellable que els capitans porten màscares per a possibles incidències. El club local no està obligat a facilitar màscares.

 

 


FEDA

Noticies anteriors