El C.E. Silla va aconseguir en bronze en el Campionat d’Espanya d’Escacs Ràpids

Campeonato de España de Ajedrez Rápido

El CA Silla rep el seu trofeu (Foto font FEDA)

 

Va acabar el Campionat d’Espanya d’Escacs Ràpids celebrats a Toledo el passat cap de setmana,  amb resultats a destacar: El Club Escacs Silla va aconseguir la tercera plaça de la classificació general, sumat els mateixos punts que el Club Escacs Andreu Paterna, el qual va quedar en quarta posició després d’aplicar els sistemes de desempats previstos. Excel·lent resultat també del Asssa Enric Valor que va acabar en setena posició.

Donem l’enhorabona en nom de tota la comunitat jugadora d’escacs de la FECV al Silla pel podi aconseguit, al Paterna i al Enric Valor pel gran nivell demostrat.

Veure classificació

 

CA Andreu Paterna

Jugadors del CA Andreu Paterna (Foto font FEDA)

 

jugadores Enric Valor

Jugadors del CE Asssa Enric Valor (Foto font FEDA)

 

 

 


Agenda FACV

FEDA

La concentració de Tecnificació també serà a La Nucia

tecnificacion ajedrezArriba el torn de la Tecnificació presencial després de la pausa de l’estiu i la nostra pròxima cita és a La Nucia, el diumenge 2 d’octubre, tal com estava previst en el calendari, en les oficines del Pavelló Camilo Cano de la ciutat esportiva.

La direcció és lugar torneo ajedrez Partida Muixara, s/n, 03530 La Nucia, Alicante.

Les sessions d’entrenament es desenvoluparan conforme a l’horari que es publica ací:

 

Cuadro de horarios y sesiones

 

ajedrecistas de pre-tecnificación

Pre-tecnificació diumenge passat 25/09/2022 a La Nucia

 

 

 

 


   Logo Generalitat Valenciana   logo Diputación Alicante   La Nucialogo Diputación Valencia


Agenda FACV

FEDA

 

Publicats els enllaços d’inscrits en els Campionats Provincials

Cartel con piezas de ajedrez

Publiquem els enllaços dels Campionats Provincials d’Escacs amb les direccions de contacte dels àrbitres per a sol·licitar els byes per a la primera ronda i hui s’acabaran d’afegir tots els inscrits en cada torneig.

Com sempre, és molt important que jugadors i clubs revisen al llarg del dia de hui que els jugadors figuren en la seu i categoria correctes per a poder fer els canvis que foren necessaris.

 

CAMPIONATS PROVINCIALS:
Abs: Alicante | Cas-Vill | València
Pref.: Alacant | Alcoi | Alzira | Cas-Vill | València
Prim.: Alacant | Alcoi | Almuss. | Alzira | Benim.
Seg.:  Almuss. | Alzira | Benim. | Monte. | Quart

 

 


Agenda FACV

FEDA

Impulsant La Dama Dels Escacs. Jornada En-Línia amb Nieves Sanleón

cartel con niña y ajedrez

Tal com teníem programat, diumenge que ve dia 25 de setembre a les 19:30h hi ha una sessió conjunta En-Línia amb l’entrenadora Nieves Sanleón.

S’ha remés l’enllaç a la plataforma En línia Webex mitjançant la llista de correu a totes les participants d’aquest programa “Impulsant La  Dama dels Escacs” i  en el cas que alguna no haguera rebut ha de posar-se en contacte amb la FECV per a resoldre-ho.

 

 

 

 


FEDA

Noticies anteriors

Diego Macías Pino seté classificat en el Mundial Sub-16

Diego Macías Pino

 

Va acabar el Mundial Sub-16 amb un resultat dona destacar d’entre els nostres representants, el Mestre FIDE valencià Diego Macías Pino, del C.A. Andreu Paterna, qui va obtindre la setena plaça de la classificació general.

Enhorabona a Diego i a tots els participants en nom de la comunitat jugadora d’escacs de la FECV.

Veure classificació Sub-16

 

 


FEDA

Noticies anteriors

La pròxima concentració de Pre-tecnificació és a La Nucia

tecnificacion ajedrezDesprés de la pausa de l’estiu reprenem les sessions presencials de Pre-tecnificació i la nostra pròxima cita és a La Nucia, el  diumenge 25 de setembre, tal com estava previst en el calendari, en les oficines del Pavelló Camilo Cano de la ciutat esportiva.

La direcció es lugar torneo ajedrez Partida Muixara, s/n, 03530 La Nucia, Alacant.

Les sessions d’entrenament es desenvoluparan conforme a l’horari que es publica ací:

 

 

Deportistas en la jornada en La Cañada

Grup en l’última concentració en La Cañada

 

 

 


   Logo Generalitat Valenciana   logo Diputación Alicante   La Nucialogo Diputación Valencia


FEDA

Noticies anteriors

La Fundació Trinidad Alfonso convoca el programa Comunitat Famílies

logo noticias facv

La Fundació Trinidad Alfonso, convoca les ajudes del 2.022 del programa COMUNITAT DE FAMÍLIES.

Tota la informació està en aquest enllaç, important llegir-lo abans i descarregar els formularis per a veure’ls i fer preguntes si hi ha dubtes.

Dimarts que ve 20 de setembre a les 20.30 h realitzarem una reunió en línia a la qual podran assistir els clubs interessats i en la qual a més de fer una explicació d’aquesta ajudes es podran plantejar quants dubtes es desitgen resoldre. En aquesta mateixa entrada publicarem l’enllaç a la sala de webex. És necessari acreditar prèviament la persona del club que assistirà mitjançant el formulari que figura més a baix i entrar a la sala amb cambra activa a l’inici.

 

ENLLAÇ A LA REUNIÓ

 

¿Quién? / Qui?

 

 


logo comunitat esport rectangular

Comunitat de l’esport – El deporte vive aquí (comunitatdelesport.com)

Ha mort el pare de Carlos Martínez Piqueras, D.E.P.

escudo federación luto por fallecido

Ha mort el pare de Carlos Martínez Piqueras. Sabem que estaran en el tanatori d’Alfafar a partir de les 12.00 del matí de hui diumenge i demà dilluns li hi haurà missa  funeral i incineració a les 13 hores.

La Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana desitja acompanyar en el sentiment Carlos, als seus familiars i amics i els manem en nom de tota la comunitat jugadora d’escacs nostres més sinceres condolences.  D.E.P.

 

 


Noticies anteriors

FIDE

A tots els representants de clubs i federats de la FECV (II)

icono proceso electoral 2022

Tras las gestiones realizadas, esta Junta Electoral comunica que la Consellería ha logrado solventar el problema informático y ya es posible solicitar el voto anticipado a todos los electores.

Para los que no solicitaron cita previa anteriormente se puede entrar en el aplicativo y solicitar cita.

Pero para los que solicitaron cita previa en el anterior proceso, a los efectos de facilitar la gestión de dicha petición, esta junta quiere realizar unas observaciones: Cuando entren a solicitarla les saldrá la misma fecha que ya obtuvieron entonces, en ese momento tienen dos opciones o eliminar y solicitar nueva cita, con lo que ya se les abren las nuevas fechas. O clicar para modificar y solicitar cita en las nuevas fechas.

Atentamente,

Junta Electoral FACV

Després de les gestions realitzades, aquesta Junta Electoral comunica que la Conselleria ha aconseguit solucionar el problema informàtic i ja és possible sol·licitar el vot anticipat a tots els electors.

Per als quals no van sol·licitar cita prèvia anteriorment es pot entrar en l’aplicatiu i sol·licitar cita.

Però per als quals van sol·licitar cita prèvia en l’anterior procés, a l’efecte de facilitar la gestió d’aquesta petició, aquesta junta vol realitzar unes observacions: Quan entren a sol·licitar-la els eixirà la mateixa data que ja van obtindre llavors, en aqueix moment tenen dues opcions o eliminar i sol·licitar nova cita, amb el que ja se’ls obrin les noves dates. O clicar per a modificar i sol·licitar cita en les noves dates.

Atentament,

Junta Electoral FECV

 


ELECDEP (censos, calendari …)

Procés Electoral 2022

A tots els representants de clubs i federats de la FECV

icono proceso electoral 2022

Després de la Resolució del Tribunal de l’Esport de la Comunitat Valenciana per la qual s’ordenava la repetició de la votació de l’estament de clubs per la circumscripció de València, aquesta Junta Electoral per unanimitat, va resoldre mitjançant Acord Expedient 30, el 30 d’agost de 2022 (publicat en la pàgina web d’aquesta FECV en l’apartat d’eleccions) modificació del calendari electoral per al compliment d’aquesta, que va ser aprovat per la Conselleria.

En aquest acord s’habilitava des del dia 5 de setembre fins al dia 15 de setembre les dates per a vot anticipat i s’acordava la votació presencial el dissabte 17 de setembre de 2022 de 10 a 13 hores en el Complex Esportiu La Petxina de València.

Per problemes amb l’aplicatiu, la Conselleria no ha pogut habilitar la sol·licitud de vot anticipat fins al dijous 9 de setembre de 2022. Pel que a partir d’aquest dia és quan els electors poden sol·licitar electrònicament el mateix. Així i tot, l’aplicatiu impedeix encara la petició de vot anticipat a aquells electors que van sol·licitar el mateix en les anteriors votacions.

Aquesta Junta Electoral es manté en contacte permanent amb Conselleria per a sol·licitar que se solucione aquest problema informàtic, perquè tots els electors puguen exercitar el vot anticipat. O bé que es donen solucions alternatives que permeten defugir el mateix.

Així mateix aquesta Junta es compromet amb tots, electors i federats a mantindre’ls informats del resultat d’aquestes gestions.

Atentament,

Junta Electoral FECV

 

 


ELECDEP (censos, calendari …)

Procés Electoral 2022