Oberta la inscripció del Benidorm Chess 2024 i lloc a la venda les habitacions de l’Hotel Meliá Benidorm

Nota de l’Organització

L’Organització del Benidorm Chess 2024 ha obert el termini d’inscripcions i lloc a la venda les habitacions de l’Hotel Meliá Benidorm a preus increïbles per a eixes dates.

La notícia més impactant són els espectaculars preus de l’Hotel Meliá Benidorm per a jugadors, acompanyants i aficionats als escacs durant l’edició de 2024. Des de 48€ per dia en habitació doble.

Una altra novetat molt important és que els jugadors es podran demanar fins a 4 byes de mig punt en les sis primeres rondes.

S’afigen a més almenys dos Màster-Class impartides per GMS, i altres 6 dies d’anàlisis de partides en directe amb Grans mestres durant les vesprades a la sala d’anàlisi. Es manté el format de l’any anterior: un torneig de ràpides d’un dia, el Memorial Emilio Pellicer; un superblitz la nit d’Halloween, i els dos opens de lentes, doblegant el dia 1 de novembre.

Per quart any consecutiu i tenint com a seu les fantàstiques instal·lacions de l’Hotel Meliá Benidorm, els organitzadors d’este esdeveniment d’escacs d’alta qualitat ja han obert la web per a poder realitzar les inscripcions i reserves d’hotel. (www.benidormchess.com).

Els preus d’allotjament a l’Hotel Meliá Benidorm enguany són espectaculars, però s’han de realitzar les reserves abans del 31 de juliol. La reserva és gratuïta i es pagarà a l’arribada, i es pot cancel·lar fins a 48 hores abans.

El preu de les habitacions baixa fins a 48€ per dia en habitació doble en AD. En Pensió Completa serà 57€ per persona i dia en doble. Són uns preus amb un descompte del 50% sobre la tarifa normal per a eixes dates.

Cal realitzar la reserva abans del 31 de juliol. I hem de recordar que els allotjats a més tenen una bossa de 5000€ en premis en exclusiva per a ells, 40 premis de 125€.

Cal ressaltar altres canvis molt interessants. Es podran demanar fins a 4 byes de mig punt fins a la ronda 6. Això afavorirà que els aficionats puguen compaginar els dies de treball amb el torneig

Les dates d’enguany es mantenen del 26 d’octubre al 3 de novembre, aprofitant el pont de “Tots els Sants” de l’1 de novembre.

A més de les activitats paral·leles i els premis en metàl·lic, un altre al·licient més és que tots els tornejos seran VÀLIDS PER A ELO FIDE, i el Open A de lentes també ho serà per a Normes Internacionals de LA MEUA i GM. El Open A serà supra 1800 de ELO. El Open B serà sub-2000.

Els tornejos de lentes es disputaran sistemàticament Suís a 9 rondes, amb un ritme de joc de 90’+30”, i es disputaran enguany durant 8 dies, doblegant ronda el dimecres dia 1 de novembre. El torneig començarà el diumenge 27 d’octubre i acabarà el diumenge 3 de novembre.

En els premis dels tornejos de lentes es mantenen 40 premis per als jugadors allotjats a l’hotel (5000€ en total). I els premis per als jugadors de la Comunitat Valenciana i trams de ELO es mantenen.

També es disputarà igual que tots els anys anteriors, un torneig SuperBlitz nocturn, amb 9 rondes a 3’+2”, que serà el divendres 1 de novembre a les 22.30 h. i es dirà “Halloween Chess”, amb més de 1000€ en premis. VÀLID per a ELO FIDE BLITZ.

El Memorial Emilio Pellicer d’enguany arriba a la seua segona edició, serà un torneig de ràpides de 9 rondes amb un ritme de 15’+5”, que es disputarà durant el dissabte dia 26 d’octubre, des de les 11.00 h fins a les 19.30 h. amb 2000€ en premis en metàl·lic. VÀLID per a ELO FIDE RAPID.

Les inscripcions per als Open A i B i del Memorial Emilio Pellicer ja es poden realitzar per la web www.benidormchess.com per a comoditat dels jugadors i aficionats.

En l’edició d’enguany, continua l’inestimable suport de l’Hotel Meliá Benidorm i de l’Ajuntament de Benidorm. Com a col·laboradors la Diputació Provincial d’Alacant i la Generalitat Valenciana se sumen una vegada més.

Agrair sens dubte la gran col·laboració que la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana realitza a l’esdeveniment, tant amb publicitat, tornejos davant la FIDE, a més del material i la difusió en xarxes socials que realitzarà.

#chess
#escacs
#qualitat
#benidorm