Open Internacional Alacant

Dies i
horari
02.06 Divendres – ronda 1 /15.30 02.06 Divendres – ronda 2 /18.30
03.06 Dissabte – ronda 3 / 09.00 03.06 Dissabte – ronda 4 / 12.00 03.06 Dissabte – ronda
5 / 17.00 04.06 Domingo – ronda 6 / 09.00
04.06 Domingo –  ronda 7 / 12.00
Organitzador Club Ajedrez Dama Negra
Local de joc Villa Universitaria. Avda. Vicent Savall Pascual, 16. 03690 San Vicent del Raspeig (Alacant).
Categoría Individual. Para Jugadors Sub 2400
Sistema de
joc
Suís a 7 rondes
Ritme de
joc
60 minuts + 30 segons d’increment per jugador / 2 byes

1- Podran jugar el torneig els jugadors que disposen de fitxa federativa en vigor en 2023. Els jugadors amb bandera FIDE diferent de ESP han de tindre codi FIDE.

2- La inscripció es tancarà el dia 01 de Juny a les 22:00h.

3- L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions en qualsevol moment, així com el dret d’admissió.

4- Els aparellaments, així com la classificació mitjançant sistema informàtic serà inapel·lable i es publicaren en Info64.  El temps d’espera per a una partida és de 30 minuts.

5.- Està prohibit moure’s per la sala de joc, ni parlar amb ningú mentre es disputa la partida. En finalitzar la mateixa passa a ser espectador i ha d’abandonar el recinte de joc.

6- DUES INCOMPAREIXENÇES JUSTIFICADES seran motiu de la seua eliminació del torneig. UNA incompareixença NO justificada jugador causarà la seua eliminació del torneig.

7- Els sistemes de desempat aplicats en la classificació final seran: I.- Bucholz menys pitjor. II.- Bucholz total. III.-SonnebornBerguer. IV.-Nombre de partides guanyades. A l’efecte de desempats en partides no jugades s’aplicarà el “oponent virtual”.

8- Es permet sol·licitar 2 byes de ½ punt excepte en les dues últimes rondes. Els byes
seran sol·licitats per  correu electrònic, abans de la ronda 1. A la sala de joc es posaran demanar bye fins a la ronda 2. El bye només serà aplicable si se li respon afirmativament.

9- Allò no especificat en aquestes bases es regirà per les lleis de la FIDE, FEDA i FECV per als tornejos d’escacs estàndard. Prohibit portar el mòbil.

10- Els participants en el torneig autoritzen la publicació de les seues dades personals en els diferents mitjans de comunicació que l’organització considere oportuns per a la necessària difusió de l’esdeveniment (llistats de resultats, imatges, classificacions, partides, etc.)

11.- Totes les categories són tancades pel que cada jugador optarà només al premi de la seua categoria.

12.- La vestimenta i neteja personal dels participants serà l’adequada per a un torneig d’escacs, sent potestat de l’organització l’expulsió d’aquell participant que no atenga les instruccions que poguera rebre referent al director del torneig.

13.- Per a percebre premis haurà de ser present a la sala de joc en la clausura, excepte causa de força major degudament anunciada prèviament i la justificació de la qual siga acceptada per l’organització. No complir amb aquest requisit pot perdre els drets a premi.

PREMIS:

1r Classificat: Trofeu + 300€ + Borsa de material d’escacs
2ns Classificats: Trofeu + 230€
3r Classificat: Trofeu + 170€
4t Classificat: Trofeu + 140€
5é Classificat: Trofeu + 120€
6é al 10é Classificat:       80€

Els premis no es poden acumular i s’entregaran per ordre de major quantia.

Els premis per edats són tancats, cadascú la seua categoria. Si un jugador opta a dos premis iguals s’assignaran per l’ordre que consten en el llistat. Per ordre de classificació primer els  premis especials per tram de Elo, Veterans, Femenina i posteriorment els subs.

-1400, -1500, – 1600, -1700, -1800, Veterano. -1900 + 50, Veterano +65, Femenina, Jugador Sin Elo Fide, Sub 18, Club Dama Negra. Trofeu + 60€
Sub 08, Sub 10, Sub 12, Sub 14 y Sub 16. Trofeu + regal

INFORMACIÓ ADDICIONAL:

En la jornades que siga possible, és a dir la primera del matí i la primera de la vesprada, els participants acudiran sabent prèviament el seu número de taula i color, que es podrà consultar en info64.org i amb el temps necessari per a passar el control d’accés.

Queda prohibit menjar a la sala i l’intercanvi d’objectes. Es podrà beure amb botella pròpia, però no cara a cara amb el rival. Una altra opció del mateix: Queda prohibit menjar a la sala de joc, parlar, o deambular per la sala, per exemple anar a veure altres partides. Està permés portar una beguda de rosca (per a evitar vessaments) la qual no es deixarà en el sòl. Per a beure s’alçarà de la taula. Està permés accedir amb un xicotet bolsito/bossa (no una motxilla) on es pot guardar efectes personals i que es penjarà preferentment del respatler de la cadira evitant deixar-lo en el sòl.

No existirà sala d’anàlisi.

Es permetrà eixir de la sala a fumar lluny de les portes. Però no ajuntar-se dos jugadors a parlar mentre fumen.

Per a absentar-se de la sala estant en joc es demanarà permís a l’àrbitre

ALTRES OBSERVACIONS.

MÒBILS. La FIDE prohibeix els dispositius electrònics en general a la sala de joc (mòbils, ordinadors, tauleta, rellotges). Així doncs, el mòbil no s’ha de portar a la sala de joc. Si un dia se li ha oblidat ha de deixar-li’l a algun amic que no jugue o parlar amb l’àrbitre per a buscar una solució eventual a l’anomalia. ELS ÀRBITRES NO PODEN GUARDAR MÒBILS.