Pablo Cruz i Dexter Docampo, Campions del V Festival Internacional d’Escacs

Durant el cap de setmana del 14 al 16 de juny es va disputar el V Festival Internacional d’Escacs en l’edifici multifuncional “Carmen Valero” de la localitat de Silla.

En l’III Torneig Internacional Ciutat de Silla, amb una assistència de 140 jugadors, va ser el Mestre Internacional Pablo Cruz Lledó qui va acabar en el més alt seguit pel Gran mestre argentí Alfredo Giaccio i el Mestre Internacional, Antonio Granero Roca.

En el VI Blitz Internacional, amb una participació de 65 jugadors, va quedar campió el Mestre Fide de Cuba,  Dexter Docampo. Li van acompanyar en el podi els espanyols Marc Carbonell Sancho i José Miguel Ortega Ruiz.

Reconeixements especials de dos plaques commemoratives

L’organització del festival va brindar homenatge especial a dos notables participants. En primer lloc va ser al castellonenc José Bou Part qui va rebre la seua placa commemorativa pel recent subcampionat d’Espanya de Persones amb Diversitat Funcional.

La segona placa commemorativa va ser per a la doble Campiona d’Espanya Universitària en ràpides i Blitz, jugadora del Club Escacs de Silla, la WMF Silvia Doñate Moreno.

El President del Club d’Escacs de Silla Juan José Espinosa, al costat del Regidor d’Esports Benigne Bodón van participar en el lliurament de premis.

El Director del Festival, José Antonio García Domingo, va destacar que “esta edició ha sigut la que ha comptat amb més participants i major nivell competitiu”. Va expressar la seua gratitud cap a la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana per la seua àmplia difusió en xarxes socials, així com a la Generalitat Valenciana i la Diputació de València pel seu suport constant. L’agraïment es va estendre a l’excel·lentíssim Ajuntament de Silla per proporcionar les millors instal·lacions possibles i facilitar la realització de l’esdeveniment.

Classificació: III Torneig Internacional de Silla | VI Blitz Internacional