Pablo Cruz Lledó guanyador del Torneig Festes de Castellnovo

Ahir 12 d’agost, a Castellnovo, es va celebrar el Torneig d’escacs Festes de Castellnovo. L’esdeveniment va comptar amb la participació de jugadors de diferents edats i nivells, des d’aficionats fins a jugadors d’alt nivell.

El guanyador, el Mestre Internacional Pablo Cruz Lledó, va demostrar la seua supremacia, emportant-se la victòria en totes les seues partides excepte en l’última, en la qual va entaular. Amb aquesta actuació impecable, es va emportar el primer lloc del torneig.

En segon lloc va quedar Víctor Salvador Buiza, jove jugador del Vila-real, però amb una prometedora carrera en els escacs. Malgrat la seua joventut, va demostrar un gran nivell de joc i va aconseguir obtindre bons resultats en totes les seues partides.

Finalment, Pau Camarilles Castellà, també del C.E. Vila-real, va quedar en tercer lloc. Un altre jugador jove del club canterá, va destacar per la seua tècnica i perspicàcia en la partida, aconseguint obtindre una molt bona actuació en el torneig.

La taula de premiats ha sigut la següent:

1° Pablo Cruz
2° Víctor Salvador
3° Pau Camarilles
4° Birjkumar Hassomal
5° Nicolás Bellón
6° José Miguel Pérez
1° Comarcal Alejandro Gil
2° Comarcal Miguel Portoles
3° Comarcal Daniel López
1° Local Vicente López
2° Local Marcos Herrero
3° Local Federico Marqués
1° sub14 Carlos Roche
2° sub 14 Sergi Sánchis

El torneig que va comptar amb una important participació, ha sigut organitzat pel Club d’Escacs Alts Palància, sota la direcció tècnica de Marcos Herrero i l’arbitratge del Secretari del Comité Tècnic de la FECV, Víctor Bellón Rocher. El lliurament de premis va ser a càrrec de la regidora Antonia Auge López.

Veure Classificació