Patrick Rodríguez vencedor de l’IV IRT Sub-1800 Costa de Flor del taronger

Del 21 al 22 de juny, en Alcossebre, amb l’assistència de 70 jugadors, organitzat per la FECV i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert-Alcossebre s’ha disputat l’IV IRT Sub-1800 Costa de Flor del taronger.

Campió, en un quàdruple empat al capdavant, el jove jugador del Cercle Mercantil de Castelló, Patrick Rodriguez. Un altre jove, i també del Cercle Mercantil va ser el subcampió, José Gómez Bernal. El podi el va completar Lev Razhnou.

El trofeu a la millor jugadora classificada se’l va emportar la campiona absoluta de l’edició anterior, Adriana Sermukhamedova, del Club d’Escacs Oropesa. El millor local va recaure en Esteban Grima Crespo del C.A. Vinaròs, i el segon local per a Gónzalo Sánchez del C.A. Alcalá de Xivert. El trofeu al millor veterà +65 va ser per a Miguel Comes  del C.A. Alcalá de Xivert, el millor Sub-1600 ELO FIDE va ser per al jugador del Camp de Morvedre Pablo Ponce, i va finalitzar la llistes de premiats el Sub-12 Alex Climent del C.E Escola de Castelló.

La cerimònia de clausura va estar presidida per Francisco Juan, alcalde de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, pel regidor d’esports, José Miguel Martorell, i Juanvi Sala, president del club amfitrió. En representació de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, el seu president, Emilio González Gómez.

Veure fotos del torneig

Veure Classificació Final