Prèvia dels Campionat Autonòmic Per Edats en Alcossebre

En la següent circular, tota la informació necessària per als autonòmics per edats que es disputaran en Alcossebre, Castelló, del 21 al 23 d’abril. [Veure Circular]

Aquest campionat suposa un gran esdeveniment per a la província i podreu veure que cadascun dels principals autonòmics es realitzaran en una província diferent, els Jocs Esportius a Benidorm, el per edats en Alcossebre i l’Absolut a València capital, amén dels veterans, copa federació, aficionats, etc.

Les Inscripcions es realitzaran necessàriament a través del següent enllaç:  https://www.facv.org/oficina-web

Davant diverses preguntes, no es permeten en els autonòmics per edats ni escolars, byes puntuables. Extraordinàriament es considerarien casos per a començar en segona ronda amb zero punts.

Respecte a les ofertes d’allotjament, la pensió completa sol ser el millor quant a qualitat preu.

Des de la directiva, ens hem posat en contacte amb els representants de totes les categories i províncies per a confirmar la participació i reserves (josemiguel.perez@facv.org per a qualsevol dubte sobre aquest tema), coordinats amb el Club d’Escacs Alcalá Alcossebre, que ha fet un grandíssim esforç organitzatiu i al qual agraïm des de la FECV.

Les reserves estan molt avançades i actualment s’ha superat els 100 inscrits, I s’esperen molts més!

ALLOTJAMENT en EURHOSTAL

ACTIVITAT PARAL·LELA OFERIDA PER L’AJ

L’HERÈNCIA DEL TEMPLE

TOUR PEL CENTRE HISTÒRIC D’ALCALÀ DE XIVERT: que recorre tots els monuments més importants a través de la mirada dels templers. És una ruta senyalitzada amb panells i petjades templeres que connecta els monuments principals com l’església, el campanar, la casa de cultura, cases modernistes i l’ajuntament.

Visita l’església i l’interior del campanar.

Punt de trobada i hora: 10.30h en la Rotonda de l’entrada d’Alcalà de Xivert