Primera Jornada del Interclubs. Tots els resultats!

Des de la FECV volem felicitar a tots els federats, capitans i representants dels clubs, per este nou èxit de participació. També volem reconéixer als tres àrbitres en línia per la gestió desenvolupada en la primera jornada, tant en la prèvia, la càrrega de jugadors, els grups de WhatsApp, la fluïdesa de la informació, així com la disponibilitat d’actes i resultats gràcies a la col·laboració dels capitans i delegats de clubs.

Passant a l’esportiu, sense sorpreses en les categories autonòmiques, els favorits es van imposar amb un marcador inflat en la majoria de les trobades, caldrà esperar a la segona ronda on ja apareixen creus dels quals lluitaran en la zona alta.  L’excepció ha sigut la Primera Autonòmica Sud 1 i la Segona Autonòmica Nord, on s’observen resultats més ajustats, equips amb força més equilibrada, la qual cosa garantirà molta lluita i emoció fins al final.

La principal notícia en les categories provincials sense lloc a dubte ha sigut l’augment dels grups que ha experimentat, i en conseqüència l’important increment de jugadors que s’han unit per primera vegada a esta federació. Benvinguts!

A continuació, deixem enllaç directe de tots els resultats de les trobades d’esta primera jornada del Interclubs.

.. Tots els resultats de la primera jornada del Interclubs