Programes Activa’t

logotipo programa actívate clubes

La Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana ha aconseguit participar en els Programes Activa’t de la Fundació Trinidad Alfonso. La nostra federació compleix amb els requisits sol·licitats i pertanyem al grup d’esports que han sigut seleccionats per a aquest importantíssim projecte i més tenint en compte que molts esports no participaran finalment.

Les ajudes són de tipus econòmic a Clubs i van orientades al fet que la greu situació actual no minve la participació en l’esport (esportistes i les seues famílies els objectius):

  • Programa Activa’t Famílies: ajudes destinades a la despesa de les famílies amb la despesa de la pràctica esportiva federada.
  • Programa Activa’t Clubs: com el seu nom indica és una ajuda destinada a sufragar despesa esportiva federada d’aquestes entitats.

Els tràmits són molt senzills! La paperassa és mínima, simplement cal complir els terminis i aportar a temps els pocs documents exigits, la FECV ja s’encarrega de tota la resta.


ACTIVA’T FAMILIES

on line Data clau: 15 d’octubre

Ara mateix, per al primer període, els passos i dates límit són:

  1. Els clubs informen les famílies i les famílies manen als clubs les sol·licituds (un document de sol·licitud + una còpia de document que acredite un dels tres supòsits), fins a el 15 d’octubre.
  2. Els clubs remeten a la federació el llistat i la documentació de cada sol·licitud, fins a el 30 d’octubre.

Les famílies remeten la sol·licitud al seu club.

logo pdf … Explicació Pla Activa’t Famílies

logo pdf … Exemples de documents justificatius

logo pdf … Document d’adhesió a l’ajuda de la Família al Club

logo pdf … Document de sol·licitud de les ajudes del Club a la Federació

logo pdfLlistat de socis sol·licitants del Club a enviar a la Federació

S’han d’agrupar en un únic arxiu pdf les sol·licituds juntament amb el document justificatiu corresponent i per a això poden utilitzar eines web per a combinar pdfs sense necessitat d’instal·lar programes, com a  I-Love-PDF o com Small-PDF.

Els documents a remetre hauran d’estar ben escanejats, evitant fotografies borroses o documents foscos, i en ordre: primer la *socilitud i a continuació el document justificatiu (famílies)


ACTIVA’T CLUBS (finalitzat)

Tramites completats.

logo pdf … descarregar formulari d’estar informat

logo pdf … resolució de clubs  i imports aprovats

logo pdfdescarregar formulari d’adhesió

logo pdfveure el Programa

logo pdfveure l’esborrany de llicències 2019

Logo Comunitat de l'Esport

 

Comments are closed.