Programes Fundació Trinidad Alfonso de l’any 2022

logotipo Comunitat de l'EsportComunitat de l’esport – El deporte vive aquí (comunitatdelesport.com)

Introducció:

 

La Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana renova la seua participació en els Programes de la Fundació Trinidad Alfonso 2022. La nostra federació compleix amb els requisits sol·licitats i pertanyem al grup d’esports que han sigut seleccionats per a aquest gran projecte.

Les ajudes són de tipus econòmic dirigides a Clubs i Famílies.

L’ajudes es divideixen en dos grups diferenciats. El primer es tramita ara abans de l’estiu (Activa’t Clubs) i el segon en l’últim trimestre de l’any (Activa’t Famílies).

  • Programa Comunitat Clubs: com el seu nom indica és una ajuda destinada a sufragar despesa esportiva dels més joves en els seus clubs (despesa de llicència esportiva).
  • Programa Activa’t Famílies: ajudes destinades a la despesa de les famílies en la pràctica esportiva federada (quota d’associat en un club, desplaçaments, equipament, entrenaments, etc).

Els tràmits són molt senzills! La paperassa és mínima i es tramita tot principalment via els clubs.

 


COMUNITAT CLUBES 2022

Novetats:

La FTA entén que els clubs ja s’han activat després de dos anys de pandèmia i vol continuar col·laborant amb l’esport base dels clubs, per la qual cosa introdueix canvis, d’entre ells el nom del programa que passa de dir-se Activa’t Clubs a Comunitat de Clubs.

Els nous requisits que han de complir els clubs són:

  1. Tindre un mínim de 5 llicències de menors (sub-18)  2021.
  2. No haver perdut més del 10% de les llicències de menors respecte a la temporada anterior (2021 vs 2020).
  3. Comprometre’s a no pujar més d’un 10% les quotes als seus esportistes menors d’edat en la pròxima temporada

Les ajudes:

  • Ajuda de 35 €/llicència amb límit 4.000 € per club (5.000 € en el cas de llicències de diferents sexe estiga equilibrades 60%/40%).

De manera voluntària, els clubs que participen en el programa i hagen de renovar els equipatges de competició dels seus equips en la pròxima temporada, podran incloure en el disseny d’aquests el logotip de Comunitat de l’Esport i remetre a la federació una fotografia dels equipatges ja produïts en la qual s’aprecie la implementació del logotip. El Club haurà d’indicar en el formulari de sol·licitud si renovaran els equipatges en la pròxima temporada

Veure les bases de la convocatòria completes

Important: Els documents a remetre hauran d’estar ben escanejats. No són vàlides fotografies borroses o documents foscos, la part blanca del foli ha de veure’s blanca en l’escaneig.

La documentació serà remesa a  dirección de envío

.

 

Documents i terminis:

  1. Declarar l’import de la quota de club dels sub18 2022 si ha canviat respecte al 2021. Si no ha variat no serà necessari tornar a emplenar de nou el formulari.
  2. El  flechita document de sol·licitud del Club a la Federació per a participar en el programa d’ajudes. Document a enviar a la *FACV a per a participar, data límit 31 de maig.
  3. Quan es publique la resolució d’ajudes, el següent tràmit serà signar flechita declaració de ser coneixedors de l’ajuda rebuda i autoritzen a què la federació la destine a les despeses federatives del club, data límit 30 de juny.
.

Resolució:

  1. Ací es publicarà la resolució de les ajudes
.

 

ACTIVA’T FAMÍLIES 2022

 

Bases del programa:

Pròximament, passat el període estival.

.

Processos i dates:

Pròximament, passat el període estival.

.

Resolució:

Pròximament, passat el període estival.

.

 

 

Veure l’any anterior

 

Comments are closed.