Publicat el nou RGC i resum dels principals canvis que afecten el Interclubs

Després dels canvis aprovats en el Reglament General de Competicions, el passat dia 26 de novembre en Assemblea, vam publicar la versió revisada d’este, el qual entrarà en vigor per a la nova temporada 2024. ..Veure reglament General de Competicions definitiu apareixen en groc els canvis aprovats.

Dels canvis que afecten el Interclubs destaquem:

  • Deixa d’utilitzar-se el ELO FEDA com criteri en l’ordre de forces.
  • Si un club disposa de dos o més equips no pot fer absència en l’equip de rang superior i presentar-se a jugar amb un de rang inferior. Exemple, en una mateixa jornada un club no pot incompareixer amb el seu equip A i disputar un partit amb el seu equip B.
  • En cas que un club en una mateixa jornada acumule més de 2 incompareixençes podrà deixar buits els últims taulers dels següents equips començant pel penúltim equip que posseïsca el club.
  • Abans del començament de la trobada es pot presentar l’ordre de força en format digital (en el mòbil). Es manté la possibilitat de presentar l’ordre de forces en paper.
  • La llicència digital de la FECV és vàlida com a document acreditatiu. Recordem que una vegada tramitada la llicència d’un jugador, el nou aplicatiu de la FECV permet la seua descàrrega de manera immediata.
  • La incompareixença de jugador resta mig punt en els punts de tauler. El tauler buit no resta puntuació.

El dijous 21 de desembre a les 20.00 hores es convocarà una reunió en línia dirigida a capitans i delegats d’equips amb la finalitat d’explicar estos canvis i com els capitans hauran d’actuar durant el desenvolupament de les trobades. A més es detallaran totes les eines i funcions  del nou aplicatiu de la FECV.