Quàdruple empat, Ángel Gil venç a Oropesa en un igualat Zonal dels Jocs Esportius

Ahir, dissabte 11 de Febrer es va celebrar a Oropesa el tercer i últim zonal de la XLI edició dels Jocs Esportius escolars de la Comunitat Valenciana, corresponent en aquest cas a la província de Castelló. Queda un altre Zonal en la resta de províncies.

La competició es va disputar a ritme llampec 7 minuts +3 segons per jugada, en un sistema suís a 5 rondes, on va haver-hi molta igualtat, algunes sorpreses i només mig punt de diferència entre el primer i el huité, amb aquest torneig es completa la llista de classificats per a la final provincial del 5 de Març de Castelló.

Ángel Gil de Vila-real, vencedor per desempat, amb els mateixos 4 ptos que Roque Salvador de l’escola de Castelló, així com Santi Miralles d’Alcalà-Alcossebre i Marc Piquer també del Vila-real, classificant-se per a la final provincial de Castelló també fins al dècim més la primera classificada.

… Veure la classificació final del Zonal

En el següent enllaç es pot consultar els esportistes classificats de la província de Castelló, ja que els zonals en aquesta província han acabat… veure classificats

President del C.A. Oropesa, Toni Abad, Alcaldessa d’Oropesa, Araceli de Moya i Àrbitre de la Competició, José Miguel Pérez