Rànquing FECV

Tal com avançàvem a principi de gener (veure notícia), una vegada tramitades totes les llicències d’esportistes valencians del 2024, que han experimentat un importantíssim augment respecte a gener de l’anterior any, tenim totes les dades per a publicar la primera llista del Rànquing FECV.

El nou any ens porta el canvi de categoria d’alguns jugadors, especialment els subs, cosa que significa una nova etapa amb emocionants desafiaments.

Entrant en concret en la llista FIDE de gener cal dir que té unes característiques molt especials a la Comunitat Valenciana, d’una banda, és molt animada a causa de la voràgine de tornejos que se celebren al desembre, majorment en el nostre territori, per una altra, determina en gran manera els ordres de força del Interclubs que estem disputant.

I en general de les llistes, estem observant que hi ha casos de jugadors que entren al ELO Blitz o Ràpid sense passar pel elo estàndard (lentes) per tant en eixes ocasions publicarem el ELO que dispose l’esportista.

Comencem amb el rànquing absolut, on Daniil Yuffa l’encapçala, tornant a fer fallida els “dos sis”.

Continuant amb el femení, el major avanç de ELO el té la segona millor preclasificada, Silvia Doñate Moreno, que amb els seus +40 es queda en el llindar dels 2200. Quan ho aconseguisca aconseguirà de manera automàtica el títol de Mestra Candidata, així mateix tindrà el ELO necessari per a obtindre el Títol de Mestra Internacional Femenina, mancant les tres normes. Coneixent el seu talent, no tardaran molt els anhelats títols. Enhorabona pel progrés! La LA MEUA Marta García continua primera en el rànquing amb molta diferència sobre la resta de valencianes.

Diego Macías Pi salta a la categoria Sub-18 que lidera, els canvis de categoria no solen afectar-lo a Diego massa, prova d’això és el Campionat d’Espanya per edats del 2018, on juga la seua categoria sense molt d’èxit, però una setmana després juga la categoria superior i es queda Subcampió (veure notícia), tot un exemple de creixement i adaptació.  Amb els seus 2456 de ELO ocupa el lloc 78 del rànquing mundial juvenil. Enhorabona!

En esta categoria Sub-18 estan les pujades més espectaculars, és el cas d’Adrián Expósito Milà (+126 i tercer lloc del rànquing), Víctor Salvador Buiza (+91 i segon lloc) i Pablo Cayón Peláez (+79 i quart lloc).

Amb el canvi de temporada, el Sub-16 té nou líder, Carlos Pardo Ruiz (+44), mentre que Rayan Romero s’apunta la major escalada (+102)

Tambien tenim nou líder en el Sub-14, Guillermo Beneyto de Ramón (+64) i la major pujada se l’emporta Arturo Torosyan (+136).

En el Sub-12 continua Lucas González López a la part alta del rànquing, però amb un acostament generalitzat de la resta d’alevins. Destaca la quarta preclasificada, Beatriz Pardo Ruiz (+54) i el huité, Pablo Arres Larrosa +115.

En el Sub-10, veiem en el cim a Julen Boluda +17, Jaime Beneyto tercer i +153  i Andrei Fedorov Kozlovcon s’emporta la pujada del mes +198!

Finalitzem amb el +50 i +65 on la notícia és que no hi ha notícies, ja que no va haver-hi moviment en les altures.

Consultar Rànquing FECV