Rànquing FECV. Publicada la llista d’abril de la FIDE

Les variacions del ELO d’abril dels nostres associats es deuen principalment al còmput de les partides 8,9 i 10 del Interclubs. Esta llista té una certa rellevància en la Comunitat, ja que determina les categories dels nostres jugadors per a disputar el Campionat Absolut i d’Aficionats.

Dins dels assoliments més rellevants, tal com insinuàvem al febrer en esta entrada, apareix el d’Adrián Expósito, que seguix amb la seua èpica escalada i depassa els 2300, la qual cosa li concedix de manera directa el títol de Maestro FIDE. Enhorabona!

Diego Macías seguix sense gaudir encara de l’acreditació oficial de Maestro Internacional. Amb tot, l’espera està arribant a la seua fi, ja que en breu se celebrarà el Congrés de la FIDE i Diego obtindrà la seua nova i molt merescuda titulació.

Carlos Pardo i Víctor Tudela, van fer fallida la barrera psicològica dels 2100, i lideren el Sub-16.

En la part alta del rànquing Sub-14 i Sub-12 veiem una pujada generalitzada de ELO però sense canvis de posicions. Lideren Guillermo Beneyto (S-14) i Lucas González (Sub-12).

No hi ha grans variacions en els primers llocs de les llistes de veterans i les que hi ha, són en general, lleugerament negatives.

Este mes hem llancem noves funcionalitats en l’aplicatiu FECV, entre la qual destaca, relacionada amb esta entrada, que cada associat pot consultar de manera pública el rànquing de cada club. A més, oferim la possibilitat que cada federat copie l’enllaç i el puga compartir.

Consultar Rànquing FECV

Consultar ELO FIDE