Rànquing FECV. Publicada la llista de febrer de la FIDE

La llista de febrer és una festa de fletxes que apunten a tots dos sentits degut principalment al fet que les tres primeres rondes del Interclubs s’han computat, tal com estava planificat (Veure Notícia).

Daniil Yuffa Meshcheryakov continua liderant el rànquing absolut de la FECV. Destaca la important pujada de 14 punts de Diego Macías Pi, un increment notable, ja que en estos nivells la K és de 10, la qual cosa modera molt els salts.

En el femení, la notícia principal és l’entrada de la octacampiona d’Espanya, la Mestra Internacional Sabrina Vega, que es col·loca en el més alt del rànquing.

En el Sub-18, Diego Macias continua liderant el rànquing, i dels molts progressos juvenils, ens decantem pel número 2 de la taula, Adrián Expósito, que amb els seus 2270 es queda a portes d’aconseguir el títol de Maestro FIDE. Enhorabona i a per això!

En el Sub-16, Víctor Tudela, torna als seus números, i amb els seus +93, fallida la barrera dels 2000, una altra vegada.

En el disputat rànquing Sub-14, tenim un canvi de líder, Pablo Bascuñana Sánchez.

En el Sub-12, Lucas González seguix al capdavant, sent Lorenzo Serna Puerto (+92) el que es col·loca a l’aguait de la cúspide.

El rànquing Sub-10 ha quedat immune als canvis de posicions, s’observa a Julen Boluda en el més alt.

En la franja de +50 i +65, que sol ser una zona afable, rival dels grans canvis de ELO, veiem pujades i baixades en la majoria dels seus membres, sent Víctor García Mollá el que encapçala el +50 i Ramón Oltra Caurín  el +65.

Consultar Rànquing FECV

Consultar ELO FIDE