Rànquing FECV. Publicada la llista de gener de la FIDE

La FIDE ha actualitzat el ELO de la llista de gener, i tal com informàvem en la notícia del passat 23 de desembre (consultar notícia), els ajustos en el ELO que afecten jugadors amb menys de 2000, mancant confirmació oficial, s’aplicarien a partir de març d’este any 2024.

L’actualització d’esta llista conté abundants variacions en el ELO dels jugadors valencians, degut principalment a la gran quantitat de tornejos celebrats en la Comunitat (les últimes rondes dels Provincials de València, tots els tornejos del Bali, Benimaclet, Coves de Paterna, tots els Autonòmics Blitz, etc)

L’habitual detall de les actuacions més destacades dels nostres esportistes amb llicència a la Comunitat Valenciana que oferim a principi de mes ho ajornem per a mediats de gener, pel fet que els clubs estan tramitant les llicències dels seus associats.

A data d’esta publicació, el 80% dels clubs van tramitar llicències, unes 2600. Preveiem que es tramitaran unes 500 llicències més durant esta setmana, degut principalment a l’important augment d’equips que ha experimentat esta nova edició del Interclubs (Veure llistat d’equips).

Consultar ELO FIDE