Rànquing FECV. Publicada la llista de setembre de la FIDE

La FIDE ha publicat la llista de ELO de setembre que està carregada de novetats. Aquesta llista té una certa rellevància en la nostra Comunitat perquè permet a alguns jugadors accedir a unes certes categories dels provincials individuals de manera directa. (Veure Article 33.3 del Reglament General de Competicions), a més, de gran ajuda als joves promocionables.

Comencem…

Com es pot observar, lleugeres diferències en el més alt del rànquing que no han mogut posicions. A diferència del rànquing femení, on ens trobem amb la irrupció de Silvia Doñate Moreno, que s’apunta 94 punts de ELO, tenint 100 punts més en la recambra que se li computaran en la llista d’octubre, després de la seua brillant actuació a Madrid en el Open de Collado Villalba. Silvia, virtualment supera els 2100, i això la convertirà en una nova titulada, Mestra Femenina, més precisament. Una gran notícia per a la comunitat i per al programa de Tecnificació de la FECV que pertany. Enhorabona!

En el Sub-18 el major avanç ha sigut el d’Andrés Luque Saiz (+53), en Sub-16, Víctor Salvador Buiza (+20) i en el Sub-14, Félix Antonio Ilinca (+42). En  la categoria sub12 es troba la major pujada, Carles Mellado Sais +143. Per la seua part Jaime López Martinez continua encapçalant la taula Sub-12 i amb  els seus 1990 de ELO li permet entrar en l’elit dels jugadors infantils FECV.  En Sub-10, Lucas González López, amb els seus +129 es queda a passos de fer fallida la barrera dels 2000.

En breu anirem afegint mes serveis a aquesta secció, en la qual es troba la possibilitat que tot jugador de la FECV consulte el lloc que ocupa en el rànquing de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana.

Consultar Rànquing FECV

Consultar ELO FIDE