Rebeca Jiménez Ganadora Absoluta de l’III Open Femení en Alcossebre

En una jornada repleta d’habilitat ajedrecística, l’III Open Femení d’Escacs en Alcossebre ha conclòs amb destacades actuacions de jugadores de diverses edats i habilitats. L’esdeveniment va comptar amb l’honorable presència de l’alcalde, Francisco Juan Mars, el regidor d’esports, Miguel Martorell, i les festeres del poble, els qui van entregar els premis a les competidores.

La classificació final va llançar els següents resultats:

Categoria Absoluta:

Rebeca Jiménez Fernández (Club Xeraco)
Silvia Donate Moreno (Cercle Mercantil)
Lucía Follana Albelda (Mislata)

Categoria Sub 10:

Darina Massana Navarro (C.E. Amposta)
Alicia Núñez D’Arenas Navarro (E.E. Ribera Baixa)
Natalia Slamnea (Romania)

Categoria Sub 14:

Julia Miró García (C.E. Amposta)
Laia García Rodríguez (C.E. Valls)
Yara Berbel Cruz (*Gramanet C.E.)

Categoria Local

Celeste Altamirano Chica (Alcalà-Alcossebre)
Carla Pop (Alcalà-Alcossebre)

 

Eva Baltazarovicova (Alcalà-Alcossebre)
Ioana Pop (Alcalà-Alcossebre)

Aquest torneig ha destacat pel seu gran nivell de participació i la creixent promoció dels escacs femenins. Les autoritats locals van elogiar l’esforç de les competidores i la seua contribució al desenvolupament d’aquesta disciplina a la regió.

L’esdeveniment ha sigut possible gràcies al compromís i la col·laboració entre el Club d’Escacs Alcalà-Alcossebre i la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, demostrant una vegada més la importància dels escacs com a activitat esportiva i cultural en la zona nord de la província de Castelló.

La presència del Mestre FIDE i professor d’escacs, Luis Fernández Siles “Luisón”, així com la Campiona de La Rioja i mestra d’escacs, Daylin Magariño, van afegir un valor especial a l’esdeveniment, inspirant a les jugadores i compartint la seua passió pels escacs.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre també va ser elogiat pel seu suport constant i la cessió d’instal·lacions com el Espai d’Oci de Alcossebre, que va proporcionar un entorn adequat per a la celebració d’aquestes competicions.

L’III Open Femení d’Escacs en Alcossebre ha sigut un rotund èxit, demostrant una vegada més el creixement i l’atractiu dels escacs a la regió i la seua capacitat per a atraure a participants de tota la Comunitat Valenciana i més enllà. A més, ha contribuït a la dinamització econòmica i la promoció turística de la localitat, consolidant-se com un esdeveniment destacat en el calendari esportiu i cultural de la regió.

Resultats