Rècord de participació en el Campionat d’Espanya de Veterans

premiados en el torneo +50

 

Un total de 185 jugadors van participar en el XVIII Campionat d’Espanya d’Escacs de Veterans a Altea. L’hotel Cap Negret va ser una vegada més el lloc de celebració del campionat el qual es va desenvolupar els dies 31 d’octubre al 7 de novembre.

Grup +50

En la categoria +50 el vencedor és el Mestre Internacional Michael Rahal de la federació catalana, seguit en segon lloc pel jugador de la federació gallega Francisco Carrera i en tercera posició el Mestre Fide Vicente Cano Giménez de la federació valenciana.  Diversos jugadors de la Comunitat els trobem en els primers llocs de la classificació, com són el Mestre Internacional Luis María Campos, que no va pujar al podi pels coeficients de desempat, el Mestre FIDE Francisco García Trobat, Antonio Cantero Navarro, Antonio Selva Salvador, Miguel Ángel Sánchez Romero i José Antonio O’Neill.

 

premiados torneo +65

 

Grup +65

En la categoria +65 el campió és el Gran mestre canari José Luís Fernández i li van acompanyar en el podi Alberto Pastor Alonso de la federació madrilenya i José Ponce Navalón de la federació castellana. Entre els primers classificats estan destacats jugadors de la nostra Comunidat Valenciana com José María Celaya, José Quiñonero Simón, el Gran Mestre Mihai Suba i Fernando Mancebo Ibáñez.

Sens dubte, va ser protagonista també d’aquesta edició el jugador madrileny Manuel Álvarez Escudero el qual als seus 100 anys d’edat va disputar les 9 rondes aconseguint 4,5 punts en el seu caseller del torneig.

En la cerimònia de clausura van assistir el president de la FEDA Javier Ochoa, el president de la FACV Francisco Cuevas i el director de l’Hotel Cap Negret Ricardo Sánchez. Després del lliurament de guardons, el jugador d’escacs i pintor Luis Zotes va entregar a Ochoa i Cuevas uns olis sobre botelles amb el retrat de cadascun d’ells. Manuel Álvarez va rebre una samarreta de la selecció espanyola d’escacs amb el número 100 i una placa de record per la seua participació en el campionat.

Resultats: +50 | +65

Àlbum de fotos

 


Ver otros torneos programados