Resultats de la consulta als clubs i Calendari 2022

logo de noticias de la federación

La consulta realitzada per a conéixer si els clubs volien disputar dues rondes més en el 2023 amb una estructura piramidal composta per grups de 14 equips té com a resultat 40 vots a favor, 32 en contra i 2 abstencions.

Respecte al calendari de competicions que publiquem hui en la barra lateral de la portada, aquest es compon de dues fulles, la primera amb els esdeveniments convocats per la FECV i la segona sumant els esdeveniments de la FECV i els pre-anunciats pels clubs associats. En pròximes dates es publicarà la circular de qualificació d’esdeveniments per a aquest 2022 i s’iniciarà el tràmit de reserva de dates definitiu i treballarem a encaixar tot de la millor manera possible.

Destaquem els següents canvis respecte a l’esborrany avançat el mes de novembre passat: Interclubs té com a data d’inici el 12 de febrer i els provincials per edats passen al 20 de febrer. Hui publicarem la circular que regula les candidatures de seu per als provincials edats i en aquesta setmana la que regula Interclubs 2022.

 

 


FEDA

Noticies anteriors