Resum de les novetats del Swiss-Manager (29.06.2023)

Des de l’àrea del CTA continuem amb el propòsit de comunicar les novetats dels programes d’aparellaments que utilitzem en la Comunitat, informant de les seues actualitzacions i millores, en aquesta ocasió li toca a Swiss-Manager.

  • Nou sistema de desempat ( Special game points for white and black[76]): Permet assignar-li una puntuació diferent al resultat de la partida en funció del color. Per defecte, li assigna 4 punts a la victòria amb negres, 3 punts a la de blanques, i 1 punt a l’empat indistintament del color.

  • Nou camp FIDE Event ANEU en el menú “Dades del Torneig”. Només és visible en Chess-Results per als tornejos avaluats en la FIDE.

  • En generar un arxiu PGN, ara també es mostra l’ANEU FIDE del jugador.
  • Nova opció per a generar l’arxiu TRF16 per a tornejos individuals i per equips. Com és una funció que afecta a Chess-Results, l’explicarem en la pròxima notícia de “Novetats en Chess-Results”
  • Nou sistema d’aparellament per a tornejos round-robin per equips: sistema Schiller per a exactament 4 equips i 12 jugadors
  • Correcció d’errors

La versió exposada es pot descarregar en el següent enllaç:

Tingueu en compte, que alguns navegadors no inicien la descàrrega directa quan fem clic en l’anterior enllaç en detectar que es tracta d’un fitxer executable. Per a això, cal copiar l’enllaç i col·locar-lo en la barra de direccions.

Com avancem en la notícia, Chess-Results ve carregat de novetats, principalment amb la incorporació de funcions relacionades amb les xarxes socials i la comunicació en general. En breu publicarem la notícia.

En aquest enllaç es pot consultar l’última entrada que publiquem sobre les novetats del programa VEGA