Roda de premsa dels Campionats Autonòmics per Edats

Alcossebre serà la seu del 21 al 23 d’abril dels Campionats Autonòmics d’Escacs per edats. Per segon any consecutiu, la FECV tria Alcossebre per a albergar aquesta competició en la qual s’enfronten els millors joves jugadors d’escacs de la Comunitat Valenciana.

Ahir s’ha presentat la competició, en una roda de premsa, en la qual han participat el president de la FECV, Emilio González Gómez, el president del Club d’Escacs d’Alcalá-Alcossebre, Juan Vicente Sala i l’Alcalde d’Alcalá-Alcossebre , Francisco Juan.

Emilio González ha destacat “les grans instal·lacions amb les quals compta la localitat per a acollir aquest esdeveniment i el gran nivell dels jugadors d’escacs que participaran, ja que la Comunitat Valenciana és la que compta amb els millors resultats en els Campionats d’Espanya per edats”. Per part seua, el president del Club d’Escacs d’Alcalà-Alcossebre, Juan Vicente Sala, ha assenyalat que “a més de participar en la competició, els jugadors i les seues famílies podran conéixer el nostre municipi ja que s’han organitzat visites guiades”.

L’Alcalde Francisco Juan ha insistit que “agraïm a la Federació Autonòmica que hagen tornat a triar el nostre municipi per a celebrar un campionat ja que celebrar un esdeveniment esportiu així suposa a tindre als millors jugadors d’escacs entre nosaltres durant un cap de setmana i que ens visiten al costat de les seues famílies, i també potencia l’esport, en aquest cas els escacs, al nostre poble” i destacava “la gran labor que fa el Club d’Escacs d’Alcalà-Alcossebre organitzant competicions durant tot l’any i formant a joves del nostre poble en l’esport dels escacs. Aqueix dinamisme que tenen es demostre també fent possible aquest tipus de competicions de gran nivell al nostre poble”.

… Bases

… Inscrits