Roda de Premsa – Presentació de l’IX Campionat d’Espanya Escolar

El passat 16 d’abril, en les instal·lacions de Caixa Popular de València, es va celebrar una Roda de Premsa amb motiu de la presentació de l’IX Campionat d’Espanya de Col·legis.
A la presentació han assistit Javier Ochoa Echagüen, president de la Federació Espanyola d’Escacs; Emilio González Gómez, president de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana; Elena Rey Casamayor, Responsable de l’Àrea de Formació i Xecball de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana; i Gustavo Martínez Serrano, Subdirector General de Centres Docents de la Generalitat Valenciana
El campionat se celebrarà entre el 26 i 28 d’abril en la localitat de Guardamar del Segura, Alacant, Comunitat Valenciana. En esta línia, s’ha ressaltat el rècord de participació d’esta edició del Campionat, amb més de 70 equips participants, amb un 30% provinent de la Comunitat Valenciana, i la resta, de diversos llocs del país.
Per part seua, des de la Generalitat, Martínez ha felicitat la “bona gestió de la federació” i ha expressat el suport per part de l’entitat per a pròximes edicions d’este esdeveniment i altres iniciatives destinades a fomentar els escacs escolars.
Adriana Palao
Responsable de l’Àrea de Mitjans de comunicació de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana