Segona Jornada del Interclubs. Tots els resultats!

El dissabte 20 de gener es va disputar la segona ronda del Interclubs de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana.

En una disputada jornada en Divisió d’Honor destaquen les victòries del ASSSA Enric Valor i Andreu Paterna que s’encimbellen com a líders de la categoria. Gran victòria dels joves del ASSSA Enric Valor sobre un dels favorits, l’EVA Manises. El Prat Llíria G. Benimaclet va aconseguir un important triomf per la mínima en la seua visita, a un altre dels candidats, el Xeraco, mentre que el Mislata guanya amb autoritat sobre Montolivet. La sorpresa de la ronda l’ha donada Alcoi, amb el seu empat davant el Silla Integrant Col-lectius i, finalitzant els aparellaments, un altre empat, el de La Vila enfront del Benimodo.

Els equips líders en els seus respectius grups de la resta de categories són:

  • En Primera Autonòmica: Cercle Mercantil Castelló, Ateneu Marítim, La Ribera-Alberic i Raspeig.
  • En Segona Autonòmica:  Andreu Paterna C, EERB – Ribera Baixa, i Raspeig B.
  • En Primera Provincial: Vila-real C, Mislata Inforchess.com C, Albal, Manuel Eduardo Pérez i Capablanca Torrevieja.
  • En Segona Provincial: Meliana C, Basilio F, Montolivet D, EERB – Ribera Baixa B, Els Voltors, Alonis, Dama Roja C, Silla Integrant Col-lectius D i Tabiya Alcoi B.
  • I per a tancar la competició, en la categoria de Promoció, Alaquàs D, Alzira C i ASSSA Enric Valor E.

.. Tots els resultats de la segona ronda del Interclubs

Demà ampliarem informació de la competició a través del nou  Vídeo-Podcast de la FECV.

Si desitges estar informat de les notícies de la FECV (tornejos, esdeveniments, cursos, notícies destacades de la Federació) disposem d’un grup de difusió de WhatsApp on et pots incorporar punxant en el següent enllaç (Enllaç de Invitació al Grup de Notícies de la FECV)